Beşer’den destek verenlere teşekkür belgesi

Afyon Beşiktaşlılar Derneği Başkanı İhsan Beşer, Afyon Beşiktaşlılar Derneği, Afyon Beşiktaş Spor Okulları ve Afyon Karakartallar Gençlik ve Spor Kulübü’ne destek verenlere teşekkür belgesi taktim etti

Afyon Beşiktaşlılar Derneği Başkanı İhsan Beşer, Afyon Beşiktaşlılar Derneği, Afyon Beşiktaş Spor Okulları ve Afyon Karakartallar Gençlik ve Spor Kulübü’ne kurulduğundan bu yana desteklerini esirgemeyen Afyonkarahisar Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler, Esnaf Odaları Birlik Başkanı Abdülkadir Konak, Türkiye Spor Yazarları Derneği Afyonkarahisar İl Temsilcisi Nadir Güzbey, Kocatepe Gazetesi Sahibi Sezer Küçükkurt, İşadamları Kemal Genç, Selim Uysal’a teşekkür belgesi verdi.

Konu ile ilgili bilgi veren Başkan Beşer, “Afyon Beşiktaşlılar Derneği, Afyon Beşiktaş Spor Okulları ve Afyon Karakartallar Gençlik ve Spor Kulübü’ne kurduğumuz günden bu yana bizlere her türlü destek veren, Büyük Beşiktaş taraftarlarımız, Afyonkarahisar Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler, Esnaf Odaları Birlik Başkanı Abdülkadir Konak, Türkiye Spor Yazarları Derneği Afyonkarahisar İl Temsilcisi Nadir Güzbey, Kocatepe Gazetesi Sahibi Sezer Küçükkurt, İşadamları Kemal Genç, Selim Uysal’a sonsuz teşekkür ediyoruz. Altyapı takımlarının ne kadar zorlu süreçlerden geçtiğini başında olduğumuz için biz biliyoruz. Sağolsun büyüklerimiz ve kardeşlerimiz hem bizim yanımızda olarak, hem de ihtiyaç olmadan her türlü desteğini esirgemedi. Biz de derneğimizin teşekkür belgesini, derneğimiz, oyuncularımız ve camiamız adına kendileri taktim ettik” dedi.

Editör: Haber Merkezi