AS, DEVREYİ PUANSIZ KAPATTI
Balçova Belediyespor’un 30 puanla lider kapattığı ilk yarıda Afyonkarahisar temsilcilerinden Emirdağspor 17 puan ve İscehisarspor 14 puan toplarken, devreyi puansız kapatan tek takım Afyonkarahisarspor oldu
11 Grupta 160 takımın mücadele verdiği Bölgesel Amatör Lig’in ilk yarı maçları tamamlandı. Afyonkarahisar temsilcilerinin yer aldığı 8. Grup’ta İzmir takımlarından Balçova Belediyespor ilk yarıyı lider olarak kapattı.
Afyonkarahisar, İzmir, Aydın ve Manisa illerinden 3’er takım ile Uşak ilinden 2 takımın katıldığı 8. Grup’ta ilk yarı maçları oldukça gollü geçti. Uzun süre liderlik koltuğunda oturmasına rağmen dün düşme potasındaki takımlardan Uşak Belediyespor ile berabere kalarak puan kaybeden İzmir İl Özel İdaresi, grup birinciliğini Balçova Belediyespor’a kaptırdı.
13 haftalık ilk yarı maratonunda 29 puan toplayan İzmir İl Özel İdaresi ikinci sırada yer alırken, Salihli Belediyespor 27 puanla üçüncü, Manisa Belediyespor ile Didim Belediyespor da 26’şar puanla üçüncü ve dördüncü sırada yer aldılar.
İlimiz temsilcilerinden Emirdağspor ilk yarıyı 17 puanla 9. sırada, İscehisarspor 14 puanla 11. sırada, Afyonkarahisarspor da sıfır puanla en alt sırada tamamladı.
Editör: Haber Merkezi