Altunsoy “Birçok branşa hizmet edecek binanın tahsis işlemleri başlatıldı”

Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Programı kapsamında “Sportif Yetenek Taraması Eğiticilerin Eğitimi” için Afyonkarahisar’a gelen Spor Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Ömer Altunsoy tahsis işlemleri devam eden Belediye Şehir Çarşısında bulunan eski diş hastanesi binasında incelemelerde bulundu.

Sportif Yetenek Taraması Eğiticilerin Eğitimi için Afyonkarahisar’a gelen Spor Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Ömer Altunsoy ile Sporcu Yetiştirme Daire Başkanı Selçuk Çebi İl Müdürü Kasapoğlu’nu makamında ziyaret etti. Daha sonra spor tesislerinde incelemelerde bulunan Altunsoy ile Çebi tahsis işlemleri devam eden Belediye Şehir Çarşısında bulunan eski diş hastanesi binasında incelemelerde bulundu.

Jimnastik, Karate, Tekvando, Judo, Güreş gibi birçok ferdi branşa hizmet edecek tesisle ilgili açıklama yapan Altunsoy, “Milli Emlak Genel Müdürlüğüne ait olan ve birçok branşa hizmet edecek bina ile ilgili tahsis işlemleri başlatıldı. Tahsis işlemlerinin ardından hizmete açılacak spor tesisi bu civardaki birçok gencimizi sporla buluşturacak.” ifadesinde bulundu.

Editör: Haber Merkezi