Afyonspor Kocaeli’den 1 puanla dönüyor

Misli.com 2.Lig Beyaz Grup’ta Kocaelispor, hava muhalefeti nedeniyle oynanamayan 24.hafta erteleme maçında bugün Afjet Afyonspor’u konuk etti. Maç 1-1 sona erdi.

Kocaelispor, sakat Benhur ile cezalı Bayram ve Mesut’un yokluğunda sahaya kalede İsmet, savunmada Semih, Kemal Can, Musa, Gökhan orta sahada Murat Cem, Furkan Gedik, Yiğitali, kanatlarda Batuhan Er ve Burak Süleyman, en ileri uçta ise Tahir Babaoğlu ilk 11’i ile başladı.

Maça Kocaelispor kontrollü başlarken, konuk ekip Afyonspor golü erken buldu. 9.dakikada sağ çaprazdan içeri çevrilen topta meşin yuvarlağı önünde bulan Erhan Şentürk, üç kişinin arasından topu ağlara gönderdi ve Kocaelispor yenik duruma düştü. Yediği golün şokunu üstünden atmaya çalışan temsilcimiz, 27’de beraberliği sağladı. Sağ taraftan hızla topa yetişen Semih Karadeniz’in açtığı güzel ortada boş durumda olan Mustafa Tahir Babaoğlu kayarak topu ağlara gönderdi ve skorda eşitliği sağladı.

İkinci yarıya Kocaelispor sakatlanan Kemal’in yerine Batuhan Yayıkcı, Furkan Gedik’in yerine ise Dilaver Güçlü değişiklikleriyle başladı. Bu yarıda Kocaelispor, cılız şutların dışında dakikalar 72’yi gösterdiğinde önemli bir pozisyondan yararlanamadı. Sağ taraftan Yiğitali’nin yaptığı ortada Batuhan Er bomboş durumdayken zor olanı yaparak topu ıskaladı, Yeşil-Siyahlılar mutlak golden oldu. 83’te Mervan’ın attığı gol ise ofsayt gerekçesiyle gol değeri kazanmadı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 1-1 sona erdi.

Editör: Haber Merkezi