Afyonkarahisar’da Minikler Judo Şampiyonası sona erdi

Spor şehri Afyonkarahisar ulusal bir şampiyonaya daha ev sahipliği yaptı. Türkiye Judo Federasyonu faaliyet programında yer alan ve teknik toplantısının yapıldığı Spor Toto Minikler Türkiye Judo Şampiyonası açılış seremonisiyle başladı. Birbirinden çekişmeli maçlarıyla Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonunda düzenlenen şampiyonada derece elde eden sporcular madalyalarını aldı.

İl Müdürü Kasapoğlu: “ Minik sporcular sizleri Afyonkarahisar’da ağırlamaktan gurur duyuyoruz”

Açılış seremonisinde söz alan Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu şampiyonanın Afyonkarahisar’da yapılmasından memnuniyet duyduğunu belirterek: “Türkiye’nin 64 ilinden gelen sevgili minik sporcular, veliler sizleri Afyonkarahisar’da ağırlamaktan onur ve gurur duyduğumuzu belirtmek istiyorum. Hoş geldiniz, sefalar verdiniz. Kıymetli federasyon başkanım, Afyonkarahisar 100.yılın zafer kutlamalarının eşiğinde, böyle bir müsabakayı da Afyonkarahisar’da yapmanız bize onur verdi. Çünkü; ben de Milli Mücadele’nin başladığı şehir Samsun’dan bir hafta oldu Afyonkarahisar’a il müdürü olarak atanmam. Bu vesileyle Milli Mücadele’nin başladığı şehirden Milli Mücadele’nin kazanıldığı zafer noktasında olmaktan ve bunun arifesinde Türkiye Minikler Judo Şampiyonası’nın icra edilmesi bizlere ayrıca onur verdi. Bu bağlamda federasyon başkanıma yürekten teşekkür ediyorum. Bütün minik sporcularıma yürekten başarılar diliyorum. Spora ve sporculara desteklerinden ötürü Afyonkarahisar Belediyesine de teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

3 gün boyunca Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu’nda süren judo müsabakaları sonucunda; İstanbul ili birinci, Ankara ili ikinci, Kocaeli ili ise üçüncü oldu.

Judo Şampiyonasına 64 ilden toplamda 939 sporcu katılım sağladı. 3 gün süren müsabakalar neticesinde dereceye giren sporculara madalyaları; Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ve Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz tarafından takdim edildi.

Editör: Haber Merkezi