Afjet Afyonspor-2   Ankaraspor-1

Afyon Zafer Stadı’nda Afyonspor ile Ankaraspor ile karşı karşıya geldi. TFF 2. Lig 4. hafta Afyonspor Ankaraspor karşılaşması 26 Eylül 2021 Pazar günü gerçekleşti. Saat 19.00 itibariyle başlayan Afyonspor Ankaraspor müsabakası 21.00 itibariyle tamamlandı. Maçın sona ermesinin ardından Afyonspor Ankaraspor maçının kaç kaç bittiği merak edilirken, golleri hangi futbolcuların attığı da sorgulanıyor.

Afyonspor ile Ankaraspor arasında oynanan karşılaşmada Volkan Okur orta hakem olarak görev yaptı.

Afyonspor kendi sahasında sahaya çıkmanın avantajını galibiyeti çevirmek isterken Ankaraspor deplasmanda avantaj sağlamak için mücadele etti. Afyonspor Ankaraspor 2. Lig karşılaşması zorlu mücadelelere sahne oldu. Karşılaşmanın sonunda galibiyet elde ederek 3 puanı hanesine yazdıran takım Afyonspor oldu.

Karşılaşmada ilk gol 59’ncu dakikada Murat Yılmaz ile Ankaraspor'dan geldi

Afjet Afyonspor golün etkisinden hemen çıktı ve golden 6 dakika sonra sahneye çıkan İsmail Haktan Odabaşı 65’nci dakikada durumu eşitledi. Dakika 84’de Celal Hanalp, Afyonspor’u 2-1 öne geçiren golü kaydetti.

Maç bu skorla sona erdi. Afyonspor bu galibiyetle ligde ilk galibiyetini alarak puanını 5’e çıkardı. Mor beyazlılar ligde ise 13’ncü sırada kendisine yer buldu.

Afyonspor, gelecek hafta Hekimoğlu’nun konuğu olacak.

90' | Maç Sonucu
Afjet Afyonspor 2-1 Ankaraspor

Goller:
65' İsmail Haktan Odabaşı
84' Celal Hanalp

Editör: Haber Merkezi