ABSO’da hareketlilik devam ediyor

Afyon Beşiktaş Spor Okulları (ABSO) hızını kesmeden çalışmalarına devam ediyor. Afyon Beşiktaş Futbol Akademisi, Beşiktaş Futbol Okulu Eskişehir ile maçlar yaptı. Kız Futbol Takımı’nı kurmak için girişimlerde bulanan ABSO’nun girişimleri ile Beşiktaş Altyapı kampı çalışmaları da devam ediyor. Ayrıca Beşiktaş Sompo Japan ile Afyon Beşiktaş Basketbol Okulu öğrencileri mangal partisi yapacak

Afyon Beşiktaş Spor Okulları’nda çalışmalar devam ediyor. Etkinliklerine de ara vermeden devam eden Afyon Beşiktaş Spor Okulları, gelecek sezon için de çalışmalarına başladı. Afyon Beşiktaş Spor Okulları’na bağlı olan Afyon Beşiktaş Futbol Akademisi (ABFA) öğrencileri Beşiktaş Futbol Okulu Eskişehir ile karşı karşıya geldi. 5 takım halinde Eskişehir’e giden ABFA öğrencileri rakibine 1 maç bile vermeden 5’de 5 yaparak hazırlık maçlarını kazandı. Eskişehir’de yapılan hazırlık maçları için teşekkür eden ABSO Başkanı İhsan Beşer, “Eskişehir’e giderek, kentte bulanan Beşiktaş Futbol Okulu öğrencileri ile çocuklarımıza hazırlık maçı yaptırma imkanı bulduk. Bizleri en iyi şekilde ağırlayan ve her konu da yardımlarını esirgemeyen Beşiktaş Futbol Okulu Eskişehir Yetkilisi Ufuk kardeşimize cani gönülden teşekkürlerimizi sunarız. İnşallah biz de onları Afyon’da ağırlayacağız.” dedi.

Ayrıca maçlar sonunda Eskişehirliler memnuniyetlerini getirmek için Başkan Beşer’e lüle taşından yapılmış beyaz bir pipo hediye etti.

6-15 YAŞ ARASI KIZLARDA KAYITLAR BAŞLADI

Afyon Beşiktaş Spor Okulları Başkanı İhsan Beşer’in girişmeleri ile Afyon’da bayan futbol takımı kurulacak. 6-15 yaş arasındaki çocuk ve genç kızlara hitap edecek olan bayan futbol takımı hakkında haber veren Başkan Beşer, “6-15 yaş arası kızlarda futbol takımı oluşturacağız. Bunun içinde kayıtlarımız başlamıştır. Erkek sporcularda olduğu gibi kızlarımızı da Beşiktaş kadınlar takımına kazandırmak için takım kuruyoruz. Afyon’da lig oluşmazsa başvurumuzu yaparak 3. Lig’den başlamayı hedefliyoruz.” ifadesine yer verdi.

KAMP İÇİN OTELLERDEN FİYAT ALINIYOR

Afyon Beşiktaş spor Okulları Başkanı İhsan Beşer’in girişimleri ile Beşiktaş Altyapı takımlarının yaz kampının Afyonkarahisar’da yapılması için çalışmalar sürüyor. Yaklaşık 800 sporcunun geleceği kampın çalışmalarında otellerden fiyat alma aşaması yapılıyor. Tüm anlaşmaların yapılması halinde 17-21 Haziran tarihleri arasında kampın Afyon’da yapılacağına dikkat çeken Başkan Beşer, “Beşiktaş Altyapı yaz kampının son aşamasına geldik. Otellerle fiyat çalışması safhasındayız. Bütün anlaşmalar sağlanırsa 17-21 Haziran’da 800 kişilik sporcu grubu Beşiktaş yaz kampı için Afyonkarahisar’a gelecek.” ifadesini kullandı.

ABBALI ÖĞRENCİLER A TAKIMLA MANGAL PARTİSİ YAPACAK

Polonya’da kamp yapan Beşiktaş Sompo Japan Basketbol takımının Türkiye’ye dönmesinin ardından Afyon Beşiktaş Basketbol Akademisi öğrencileri İstanbul’a gidecek. İstanbul’daki çalışmaları sırasında Beşiktaş’ı ziyaret edecek olan ABBA’lı öğrenciler, büyükleri ile antrenman sonrasında mangal partisi yapacak. Mangal partisinde büyükleri ile bir araya gelecek olan ABBA’lı öğrenciler sohbet etme imkanı da bulacak.

Editör: Haber Merkezi