5. Cumhuriyet Futbol Turnuvası Başlıyor

Her yıl yapılan geleneksel masterler ve veteranlar futbol turnuvası 22 Ekim-25 Ekim 2015 tarihleri arasında Antalya Kundu bölgesinde başlıyor.

Ekim ayında yapılacak olan ULUSLARARASI 5. CUMHURİYET KUPASI Antalya Wow Kremlin & Topkapı Palace Otellerine ait futbol sahalarında düzenlenecek. Konaklama içinde WOW Kremlin % Topkapı Palace otelleri kullanılacak.

Turnuva ulusal ve uluslar arası olmak üzere toplam 24 takımın katılacağı, katılan takımların dörderli ve 6 grupta toplanacağı bildirildi. Grupların birincileri direk olarak kaydı ile en iyi iki tane ikinci takım da finallere katılma hakkı kazanacak.

Maçların 22.10.2015 tarihinde saat 13:00 de başlayacağı ve WOW Center sahalarının kullanacağı belirtildi.

İlçemizi yıllardır ulusal ve uluslararası turnuvalarda başarı ile temsil eden Dinar Masterler Futbol Takımı bu yıl da temsil etme hakkını yakalamıştır. Bu turnuvaya yaklaşık olarak bir aydır şehir stadyumunda aralıksız olarak antrenmanlara devam eden takımımız turnuvaya hazır. Müsabakaların yirmişer dakikadan iki devre halinde toplam kırk dakika oynayacağı turnuvada takımımız kupa almak için mücadele edecek.

Takım kaptanı Osman Çelik ve ikinci kaptan Güngör Duman takımın uzun zamandır yaptığı antrenmanların faydasını göreceğini ve kupa için mücadele edeceklerini bildirdiler.

 

Editör: Haber Merkezi