Fethi Yaşar'a çirkin saldırı
Kızının işten çıkarıldığını söyleyen kişi Yaşar'a saldırdı. Ardından baygınlık geçirdi.
CHP’nin Ankara Yenimahalle İlçe Kongresi’nde arbede yaşandı.Bazı partililerin iddiasına göre, kızının işten çıkarıldığını söyleyen bir kişi Fethi Yaşar'a saldırdı. Daha sonra baygınlık geçiren saldırgan hastaneye kaldırıldı.
BELEDİYE BAŞKANI TARTAKLANDI
Delege kartını alarak salona girmek isteyen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar saldırıya uğradı.
Çevik Kuvvet polislerinin de geldiği salon girişinde bazı görevliler hakkında tutanak tutuldu. Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a yapılan saldırı partililerin tepkisine neden oldu.
'AYIP'
Kongreye CHP Genel Başkan Yardımcıları Gökhan Günaydın ve Yakup Akaya ile Ankara Milletvekilleri İzzet Çetin, Levent Gök, Aylin Nazlıaka, Gülsün Bilgehan, Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık da katıldı.
Kongre açılışında konuşan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar salon girişinde tartaklanmasını bir ayıp olarak niteleyerek, "Geçtiğimiz günlerde iki kurultay yaparak yeni bir başlangıç yaptık. Şimdi yolumuz yerel ve genel seçimlerde başarılı olmak ve Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu başbakan yapmaktır" dedi.
Yaşar "Ben parti kültürünü İsmet İnönü ve Bülent Ecevit’ten aldım. Bunlarla beni kimse yıldıramaz, ben 50 yıllık partiliyim. Ben hayatımda ilk kez bir salona yumruklanarak girdim" dedi.
SEÇİM ÇARŞAF LİSTE İLE YAPILACAK
Öte yandan kongrede aday Ergan Ulugöl ile Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın desteklediği Ali Bulaç’ın yarışıyor.
Şerafettin Terzi ise adaylıktan çekildi.
Ayrıca seçimler çarşaf liste yöntemiyle gerçekleştirilecek.
Editör: Haber Merkezi