Cübbeli Ahmet Hoca: “Kürt sorunu yok...”

Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü Türkiye’de yaşanan son olaylarla ilgili ilginç bir tespitte bulundu.

Geçen günlerde HDP’ye gösterdiği tepkiyle çok konuşulan Cübbeli Ahmet Hoca bu sefer Güneydoğu'da yaşanan olaylarla ilgili ilginç bir tespitte bulundu.

''Biz sırtımızı YPG'ye dayadık'' diyen HDP Eş Başkanı Figen Yüksekdağ'a; ''Sırtınızı LPG'ye dayayın'' diye tepki gösteren Cübbeli Hoca'nın bu seferki sözleri de çok konuşulacak.

Cübbeli Ahmet Hoca Vahdet Gazetesi’ndeki köşe yazısında son dönemde yaşanan terör olaylarına değinerek: ''Kürt sorunu falan yok, gâvurluk sorunu var’’ ifadesini kullandı.

İşte Cübbeli Ahmet Hoca’nın o sözleri:

İslam’ı, Ehl-i Sünnet’i yeniden o bölgelerde ihya edeceksiniz, o çoluk, çocuk “Kan dökmek haram. Bütün insanlığı öldürmek gibidir” bilecek, “Cehennemde helak olurum. Ahiret var, azap var” diye inanacak ondan sonra eline taş alır mı?!

''KÜRT SORUNU YOK GAVYRLUK SORUNU VAR''

Milleti dinsiz bıraktılar. Çoluk, çocuğu cahil bıraktılar. Ehl-i Sünnet’ten çıkarttılar, Marksist, Leninist, Komünist bir nesil yetiştirdiler. Ve bu nesil de 16-17 yaşındayken polisi, askeri şehit ediyor. Onun için Kürt sorunu falan yok, gâvurluk sorunu var.

AKLINIZI BAŞINIZA ALIN!

“Ey gidi Genelkurmay, ey gidi Milli Güvenlik Kurulu, ey gidi hükümet, ey gidi devlet, ey gidi derin devlet, ey gidi sığ devlet… Hepiniz toplanın aklınızı başınıza alın.” 

Editör: Haber Merkezi