Sivrioğlu’na Hayırlı Olsun Ziyaretleri

Göreve yeni başlayan İYİ Parti Sinanpaşa İlçe Başkanı Hakan Sivrioğlu’na hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. AKP Sinanpaşa İlçe Başkanı Nuri Köse, CHP Sinanpaşa İlçe Başkanı Ahmet Demir ile Sinanpaşa Ziraat Odası Başkanı Abdullah Türkyılmaz ve Sinanpaşa Süt Birliği Başkanı Erdoğan Ayva, Sivrioğlu’na hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

İYİ Parti Sinanpaşa İlçe Başkanı Hakan Sivrioğlu’na ilk ziyaret AKP Sinanpaşa İlçe Başkanı Nuri Köse ve beraberindeki heyet tarafından yapıldı. Sivrioğlu, kendisini ziyaret eden Köse ve heyetine teşekkür ederek siyasette önceliğin “vatan” olduğunu söyledi. Sivrioğlu; “Sinanpaşa halkının çıkarlarını gözeterek partimiz ve milletimiz adına tüm gücümüzle çalışacağız” dedi.

İlçe Başkanlığı görevine gelmesinin ardından Sivrioğlu’nu ziyaret eden CHP Sinanpaşa İlçe Başkanı Ahmet Demir ve beraberindeki heyet de kendisine görevinde başarılar diledi. Demir ve Sivrioğlu, birlik beraberlik mesajları vererek Millet İttifakı’nın tüm Türkiye’de olduğu gibi Sinanpaşa İlçesi’nde de milletten aldığı güçle yine millet için çalışacağını söyledi.

İlçe Başkanı Sivrioğlu’na bir ziyaret de Sinanpaşa Ziraat Odası Başkanı Abdullah Türkyılmaz ve Sinanpaşa Süt Birliği Başkanı Erdoğan Ayva tarafından yapıldı. Türkyılmaz ve Ayva, yeni görevin Sinanpaşa için hayırlara vesile olmasını diledi. İlçe Başkanı Sivrioğlu ise; ziyaretlerinden dolayı Türkyılmaz ve Ayva’ya teşekkür ederek; tarım, hayvancılık ve üreticilik noktasında kendileri ile sürekli iletişim halinde olacaklarını ve mağduriyetlerin gündeme getirilmesi noktasında elini taşın altına koyacaklarını söyledi.

Ziyaretler, hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile son buldu.

Editör: Haber Merkezi