Mısırlıoğlu, Sinanpaşa’nın Nabzını Tuttu

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Sinanpaşa İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. İlçe Başkanı Hakan Sivrioğlu ile birlikte ilçe yönetim kurulu üyeleriyle bir toplantı yapan Mısırlıoğlu, çarşı ve pazar esnafıyla da bir araya geldi.

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, partisinin ilçe teşkilatları ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda Sinanpaşa İlçe Başkanı Hakan Sivrioğlu’nu ziyaret eden Mısırlıoğlu, Sinanpaşa pazarında esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Mısırlıoğlu ve beraberindekiler, Sinanpaşa İlçe merkezinde esnaf ziyareti de gerçekleştirdi.

İYİ Parti’nin iktidar yolunda vatandaşlarla her daim el ele olacağını söyleyen İl Başkanı Mısırlıoğlu, esnafların ve vatandaşların geçim sıkıntılarına dikkat çekti. Mısırlıoğlu, ziyaretleriyle ilgili şöyle konuştu: “Bizler bugün hem Sinanpaşa İlçe Teşkilatımıza destek olmak hem de Sinanpaşa halkıyla kucaklaşmak için bu ziyareti gerçekleştirdik. Burada çok hoş karşılandık ancak gelin görün ki esnaf para kazanamamaktan, vatandaş ihtiyaçlarını karşılayamamaktan şikayetçi. Alım gücü düştü diyorduk ama aslında tamamen bitmiş. Alan da memnun değil satan da. Vatandaşımızı bu hale getirenler, tarım cenneti ülkemizin pazar yerlerini bile bu denli işlemez hale getirenler utansınlar. Lüks meyve sebzeleri geçtik en temel gıdaların bile yanına yaklaşılmıyor. Bizler İYİ Parti olarak milletimizin desteğiyle daha güçlü adımlarla iktidara yürüyeceğiz ve güzel ülkemizi yeniden hak ettiği yere getireceğiz inşallah. Faturalar altında ezilen esnafımız, yüksek maliyetler sebebiyle ürünü satamayan pazarcımız, evinde bir kap yemek pişirirken kırk kez düşünmek zorunda kalan bacılarımız ekonomik sıkıntılarından kurtulacak ve layık oldukları vatandaşlık konforuna kavuşacaklar.” dedi.

Editör: Haber Merkezi