BBP Sinanpaşa Mustafa Ay’a Emanet

Büyük Birlik Partisi Sinanpaşa İlçe Teşkilatının Olağan genel Kurulu virüs tehlikesi nedeniyle sadece delegelerin katılımıyla sosyal mesafe kurallarına uyularak Yapıldı.

Kongrede divan başkanlığına Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Süleyman Çağlar, Divan kuruluna Küçükhüyük Belediye Başkanı Necip Nergiz ve Vezir Şehir seçildiler.

Şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla kongre başlamış oldu.

Faaliyet ve mali raporların okunup, oylandı.

Siyasi konuşmalar bölümünde Süleyman çağlar:

“ 96 yılında kuruculuğunu yaptığımız Sinanpaşa İlçe teşkilatımızın kongresini gerçekleştirmek üzere buradayız .

Cennetmekan Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun emanetine sahip çıkarak, yıllardır yoklukla , her türlü çileyle yoğrularak bu kutlu davayı sırtlanan siz değerli dava arkadaşlarıma selam olsun.

BBP bir mücadele ve sabır hareketidir.En son yapılan yerel seçimlerde sinanpaşa da dört adayımız vardı. Akören’i az bir fark ile kaybettik. Küçükhüyük beldemizi ise çok büyük farkla kazandık.

Önümüzdeki yerel seçimlerde Sinanpaşa merkezde dahil on belediyenin tamamında adayımız olacak ve on da on yapacağız inşallah”

Çiçeği burnunda İlçe Başkanı Mustafa Ay ise:

“ Bize bu görevi layık gören delege arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Muhsin başkanımızın emanetine sahip çıkarak , Genel Başkanımız Mustafa Destici önderliğinde partimiz için gece gündüz çalışacağız.

Sinanpaşamız, beldelerimiz ve köylerimizin tüm dertleriyle hemhal olup , çözüm noktasında yapıcı ve yol gösterici olacağız dedi”

Konuşmaların ardından seçimlere geçildi.Mustafa Ay delegelerin tamamının oyunu alarak İlçe Başkanı seçildi.Yönetim Kurulu şu kişilerden oluştu.

1 - Mustafa Ay

2- Zekai Eryılmaz

3-Mehmet Ünal

4-Faruk Karakoyun

5-Hamdi Akyol

6-Hasan Hüseyin Ay

7-Yılmaz Yurt

8-Vezir Şehir

9-Erdoğan Durmuş

Editör: Haber Merkezi