BBP Güney Başkan Adayı Süleyman Çağlar, “Korku dağları sardı”

Sinanpaşa ilçesi Güney Beldesinde 6 Haziran da yapılacak olan seçimlerde aday olan Süleyman Çağlar gövde gösterisi yaptı.

Uzun bir araç konvoyuyla Çalışlar ve Güney sokaklarını dolaşan Süleyman çağlar seçim bürosunun önünde bekleyen heyecanlı kalabalığa seslendi.

Çağlar Korku dağları sardı...

“Bizim Güney’de ki rakibimiz 2012 yılında nüfusumuza sahip çıkmayıp belediyeyi kapattıranlardır.

Bizim rakibimiz Belediye Başkanlığı yaptıkları dönemde koltukta oturup milletin derdiyle dertlenmeyip bir ay Adana’da, bir ay Bursa’da , Antalya’da , İzmir’de gününü gün edenlerdir.

Bizim rakibimiz kışın kar yağdığında kendi seçmeninin yolunu temizleyip ; kendisine oy vermeyen güneylilerin yollarını temizlemeyenlerdir.

Bizim Güneydeki rakibimiz Afyonkarahisar Belediyesinin tüm araç gereç ve imkanlarını Güney için seferber eden Afyonkarahisar Belediyesi yöneticileridir.

Süleyman Çağlar’dan bu kadar korkmanıza gerek yok. Dünyayı Güney’e toplasanız da Güneydeki seçimi Belediyesi ellerinden alınan ve 12 yıldır çile çektirilen mazlumların, gariplerin ve sessiz çoğunluğun sesi olacak olan Süleyman çağlar kazanacak.

Süleyman Çağlar’dan korkularına Güney’e son model kepçe getirenler, kamyon getirenler, dozer getirenler, devletin tüm kurumlarını Güney’e yığanlara teşekkür ediyorum.

Süleyman çağlar 7 Haziran sabahı belediye başkanı olduğunda sıkıntı çekmesin diye her türlü araç gereç ve hizmeti getirenlere teşekkür ediyorum.

Güneyli ve Çalışlarlı kardeşlerime sesleniyorum . Daha Belediye Başkanı seçilmeden benden korkularına her türlü hizmete kavuşmanıza vesile oldum. Başkan seçildikten sonra neler yapacağımızı hayal bile edemezsiniz...” dedi

Editör: Haber Merkezi