Başkan Karaman, “Hedefimiz daha iyi bir Sinanpaşa”

Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman son zamanlarda belediye olarak çok sayıda çalışmalarını değerlendirerek, açıklamada bulundu.

Başkan Karaman;

“İlçemiz Akpınar Mahallesi İsmet Atilla Bulvarı Kaldırım Ve Çevre Düzenleme Çalışmalarını Yerinde İnceleyerek Personelimizden Bilgi Aldık İlçemize Ve Vatandaşlarımıza Hayırlı Olsun Bir diğer konu, İlçemize yakışır,350 kişi kapasiteli bir çok etkinliğin yapılabileceği gençlerimizin gelişim, spor faaliyetleri için yapmış olduğumuz Basketbol-voleybol-tenis ve birçok oyunu oynayabileceği kapalı spor salonumuz hazır hizmetinizde.

Çevre düzenlemesi,soyunma odaları,her detayı düşünülerek Gençlerimizin her alanda gelişimi sporsal faaliyetleri ve güzel zaman geçirecekleri kapalı spor salonumuz.

Geleceğimizin teminatı gençlerimize hayırlı olsun. Yine son olarak İlçemiz bahçelievler mahallesi-Koca çayır mevkiine yine gençlerimizin gelişim, spor faaliyetleri için yapmış olduğumuz Basketbol-voleybol sahamızın yapımını tamamladık.

Gençlerimizin her alanda gelişimi ve sporsal faaliyetleri için çalışmalarımız devam ediyor. Ben buradan öncelikle Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Nuri Kasapoğluna, sayon valimiz Kubra Güran Yiğitbaşına, Milletvekillerimiz Veysel Eroğlu, Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven’ e ve Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürümüz İ. Hakkı Kasapoğlu’na emeği geçen herkese canı gönülden teşekkür ediyorum

Güzelleştiriyoruz Çünkü Çalışıyoruz, Aşk İle Çalışan Yorulmaz ,Hizmet İçin Varız, Hedefimiz Daha Güzel Bir Sinanpaşa İnşaa Etmek “ dedi.

Editör: Haber Merkezi