Yurdunuseven sahaya inerek seçim çalışmalarına başladı

AK Parti milletvekili adayı İbrahim Yurdunuseven seçim çalışmaları kapsamında sahaya indi. Sandıklı ilçesinde ziyaretlerde bulunan Yurdunuseven, “24 Haziran seçimlerinde elde edeceğimiz zaferle bu sistem rayına oturacak ve Türkiye aydınlık bir geleceğe yol alacak” dedi.

AK Parti milletvekili adayı İbrahim Yurdunuseven Sandıklı ilçesinde iftara katıldı, esnaf ve ev ziyaretleri yaptı, gençlerle bir araya geldi. Yurdunuseven son olarak AK Parti ilçe teşkilatı ve belediye başkanı ile seçim stratejileri ile ilgili bir toplantı yaptı.

Sandıklı ilçesinde kapı kapı dolaştı

Yurdunuseven programının ardından yaptığı açıklamada, “Termalin en verimli kullanıldığı ilçelerden birisi olan Sandıklı ilçemizde iftarımızı büyük, küçük, genç, yaşlı hep birlikte açarak vatandaşlarımıza hitap ettik. Ramazan'ın bereket ve coşkusunu paylaştık.Sandıklı ilçemizin sevilen yüzü engelli kardeşimiz Halil Anaz'ın babası Süleyman Anaz'ı evinde ziyaret ettik. Bizleri naif ve güler yüzü ile karşılayan Süleyman abimize teşekkür ederim. Ayrıca Sandıklı ilçemizde vatandaşlarımızla birlikte yapmış olduğumuz iftarın ardından İlçe Başkanımız Ahmet Saylık, Belediye Başkanımız Mustafa Çöl ve AK Parti yönetim kurulu üyeleri ile birlikte 24 Haziran'da yapılacak seçim çalışmaları ile ilgili istişarelerde bulunduk.Sandıklı ilçemizdeki ziyaretlerimizin bir sonraki durağı ilçe esnafı oldu. Kapı kapı gezip esnaflarımızla görüştük. Daha sonra da genç kardeşlerimiz ve Sandıklılı hemşerilerimiz ile bir araya geldik” dedi.

“Haydi bismillah…”

Yeni bir yolun başında olduklarını ifade eden Yurdunuseven şöyle konuştu; Yeni bir sistem geliyor. Ülkemize yeterli gelmeyen mevcut sistem 24 Haziran’da tarihe gömülecek. Amacımız bu sistemi kalıcı hale getirmek. 24 Haziran seçimlerinde elde edeceğimiz zaferle bu sistem rayına oturacak ve Türkiye aydınlık bir geleceğe yol alacak. Biz saha çalışmalarında hep bunu anlatıyor ve vatandaşlarımızdan destek istiyoruz. Bize yetmeyen sistemle bugüne kadar birçok zorlukla geldiğimizi, bize yetmemesine rağmen bunca yatırımı yaptığımızı, ancak Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin uygulanması ile daha fazlasını vatandaşlarımıza sunacağımızı anlatıyoruz. Büyük bir zafer elde etmek için çıktığımız bu yolda inşallah Allah bizleri utandırmaz ve zafer yine Allah’ın takdiri, milletimizin de teveccühü ile bizim olur.

Haydi Bismillah Rabbim 24 Haziran’da zafer nasip etsin.”

Editör: Haber Merkezi