Yıldız Spor Kulübünden Başkan Mustafa Çöl’e Ziyaret

Katıldığı bütün platformlarda ilçemizin adını başarı ile duyurarak temsil eden “Yıldız Spor Kulübü” Başkan Mustafa Çöl’ü makamında ziyaret etti.

11.Shotokan Avrupa Şampiyonası için Makedonya Üsküp’e giderek burada yıldızlar ve Ümitler kategorilerinde Sandıklı’yı temsil eden, yıldızlar +52 kg kategorisinde Sıla Akıncı ile ümitler 52 kg kategorisinde Yılmaz Arslan, Başkan Mustafa Çöl’e kendilerine vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

Yıldız Spor Kulübü kurucusu ve hocaları Doğan Yıldız burada yapmış olduğu açıklamada; “+52 kg kategorisinde Sıla Akıncı sporcumuz Avrupa 2.si olarak madalyaya hak kazandı. Yılmaz Arslan sporcumuz ise ümitler 52 kg madalya maçında yenilerek derece yapamadı fakat Pazartesi günü Afyonkarahisar’da yapılan Ümit Genç Türkiye Şampiyonasının seçmelerine 52 kg da 2. Olarak Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazanmıştır. Ben başta Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Çöl olmak üzere sporcularımıza, velilerimize ve bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi