YENİ MEMURLARDAN, BAŞKAN ELİBOL’A TEŞEKKÜR YEMEĞİ…
Belediyemizde yeni memur olan personeller Belediye Başkanı İsmail Elibol’a teşekkür yemeği verdi.
Başkan Elibol, yeni yürürlüğe giren kanunla kadro alan sözleşmeli memurlarla ve birim müdürleriyle yemekte bir araya geldi.
“BAŞKAN ELİBOL’A MİNNETARIZ”
Gayet samimi bir ortamda gerçekleşen yemekte personelleriyle sohbet eden Belediye Başkanı İsmail Elibol’a yeni kadrolu memurlar adına teşekkür eden Tahir Karakoç;” Ailemizin ve bizlerin geleceği için sözleşmeli memur olarak işe başladığımız Sandıklı Belediyesi’nde kadrolu memur olmamıza ön ayak olan ve hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak bizlere ekmek veren Belediye Başkanımız İsmail Elibol’a ve emeği geçen herkese şahsım ve arkadaşlarım adına minnet ve şükran duygularımızı aktarmak istiyorum. Bunun yanında 4.5 yıllık görev süresi boyunca zor şartlar altında ilçemize yaptığı hizmetlerden dolayı Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bizlerde Sandıklı için çalışarak ilçemize en iyi şekilde hizmet edeceğiz.”dedi.
ELİBOL; “ALLAH HER ZAMAN EVİNİZE HELAL EKMEK GÖTÜRMEYİ NASİP ETSİN”
Yaklaşık 4.5 yıldır Belediye Başkanı olarak ilçemize elimden geldiği kadar hizmet etmeye çalıştım. Bu süreç içerisinde özverili çalışmalarınızdan dolayı siz birim müdürlerime ve personel arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Görev süremin sonuna kadarda memleketimize en iyi şekilde hizmet etmeye sizlerle birlikte devam edeceğiz. Geçtiğimiz hafta Belediye Başkanlığı’na aday olmayacağımı açıkladım. Sandıklı tarihinde görev süresi dolmadan kendi isteğiyle Belediye Başkanlığı’na aday olmayan ilk Belediye Başkanıyım. Bu açıklamam hizmetlerin aksayacağı anlamına gelmesin. Kalan görev sürem sonuna kadar hep birlikte ilçemiz için çalışmaya devam edeceğiz. Görevlerinizin zorluğunu en iyi ben bilirim. Sizler hem Allah’a kulluk hem kula kulluk ediyorsunuz. Görevlerinizi ifa ederken karşılaştığınız zorluklardan hiçbir zaman yılmayın. Yeni kadro alan tüm arkadaşlara da memurluk hayatlarında başarılar diliyorum. Önünüzdeki uzun görev süreniz boyunca Sandıklı’ya en iyi şekilde hizmet edeceğinizden hiçbir şüphem yok. Cenab-ı Allah hepinize her zaman evinize helal ekmek götürmeyi nasip etsin.”dedi.
Editör: Haber Merkezi