Yeni hizmet binasında 7 gün hizmet

Sandıklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde kurulan "Engelli, Yaşlı İletişim ve Koordinasyon Merkezi ve Turizm Danışma Bürosu" Ziraat Bankası yanından bulunan binada bugünden itibaren faaliyet vermeye başladı.

Sandıklı Belediyesi tarafından 4 yıldır düzenli olarak gerçekleştirilen Evde Bakım hizmetleri kapsamında; Temizlik, Sıcak Yemek, gibi hizmetler ile yaşlı ve evden çıkamayan vatandaşlarımızın fatura ödemeleri gibi işleri bunun yanında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın belediyeden gıda, elbise gibi istekleri, ayrıca engelli hemşerilerimizin tekerlekli ve elektrikli sandalye başvuruları da buradan alınacak.

Turizm Danışma Bürosunda ise; Sandıklı ilçemizin tarihi ve kültürel yerleri ile tanıtım noktasında vatandaşlarımıza yardımcı olmak bunun yanında Sandıklı Belediyesi tarafından basılan kültürel kitapların temini ayrıca Sandıklı Hüdai Kaplıcalarının tanıtımı, broşür ve bilgi gibi hizmetlerin müracaat eden hemşerilerimize verilmesi sağlanacak.

Haftanın 7 günü açık olacak olan bürolar mesai saatleri içerisinde (08:00-17:30) hizmet verecek olup 512 55 00 numaralı hattan ulaşılabilir.

Engelli Yaşlı İletişim ve Koordinasyon Merkezi

Günlük sıcak yemek dağıtımı ve isteklerin alınması

Ev temizliği ve temizlik isteklerinin alınması

Yaşlı, engelli, hasta vatandaşlarımızın faturalarının ödenmesi

Gıda ve elbise yardımı ile isteklerin alınması (GİY-GİT)

Elektrikli ve elektriksiz engelli araçları istekleri

Turizm Danışma Bürosu

Kültürel ve Tarihi yerlerin tanıtımı ve bilgilendirme

Sandıklı Belediyesi tarafından basılan kitapların temini ve dağıtımı

Hüdai Kaplıcalarının tanıtım, broşür ve bilgilendirme hizmetleri

Akdağ tanıtım ve bilgilendirme hizmeti

Editör: Haber Merkezi