Yeni hastane yönetiminden Başkan Saylık’a ziyaret

Sandıklı Devlet Hastanesi’ne yeni atanan Başhekim Hazım Bozca ve hastane yönetimi Ak Parti Sandıklı İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Saylık’ı ziyaret etti.

Sandıklı AK Parti İlçe Başkanı Saylık, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ; “ Sağlıkta 2003 yılından bu yana ülkemiz AK Parti ile adım adım çok büyük bir mesafe kat etti. Sağlıkta dönüşüm neredeyse tamamlandı. Gelişim ve kalitenin arttırılması dönemi başladı. İnşallah Ülkemizde olduğu gibi ilçemizde de sağlık alanında daha büyük yatırımlar hız kesmeden devam edecektir. Hastanemizde eksik görülen bölümler hızla doldurularak en kısa sürede İlçemiz Halkının hizmetine sunulacaktır. Yeni görevinizde başarılar dilerken nazik ziyaretinizden dolayıda teşekkür ederim” dedi.

Başhekim Hazım Bozca, Sandıklı halkına yakışan sağlık hizmetlerini vermeye çalışacaklarını ve her geçen gün hizmet kalitelerini artıracağını belirtti.

Başhekim Bozca’ya ziyarette Başhekim Yardımcısı Mahmut Aykın, İdari Mali İşler Müdürü Selçuk Karayel, İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı Yılmaz Kundakçı ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Ümran Alaybeyoğlu eşlik etti.

Editör: Haber Merkezi