Yarenler, Kaplıca Müşterilerine Sandıklı’yı Tanıtıyor
Sandıklı’da faaliyet gösteren Gürses Termal Otel müşterilerine , Sandıklı İlçesi Kültür Varlıklarını Koruma ve Yaşatma Derneği tarafından yaren gecesi düzenlendi.
Gece boyunca keyifli ve neşeli dakikalar geçiren misafirlere ilçemiz Sandıklı ve Yaren gecesi hakkında kısaca bilgilendirme yapıldı. daha sonrasında halk oyunlarıyla gece devam ederken ilerleyen saatlerde seyirlik orta oyunlarıyla gecemiz doyumsuz hale geldi. Düzenlenen Yaren gecesinden oldukça keyif aldıklarını dile getiren misafirlerin mutlulukları gözlerinden okunmaktaydı.
Konu hakkında açıklama yapan Gürses Termal Oteller Müdürü Veli Karaca ; Sandıklı ilçemize gelen misafirlerimize kültürümüzü,bölgemizi her fırsatta tanıtmaya devam ediyoruz.Misafirlerimize daha önceki yaptığımız uygulamalarda Sandıklı'ya türbe ziyaretleri ve tarihi yerler sonrasında ilçe merkezinde çarşı turu düzenleyerek doğup büyüdüğümüz şehri tanıtarak ilçemize maddi ve manevi katkı sağlıyoruz. İlçemizin meşhur leblebisi, sucuğu, patatesi, bakırcılığı,köy ekmeği, lokumu gibi ürünlerin satıldığı iş yerlerinin ve tezgahların gösterildiği Kaplıca müşterilerinin torbalar dolusu alışveriş yapmaları ilçe esnafının yüzünü güldürürken bizleride mutlu etmektedir.Otelimizde konaklayan misafirlerimize kültürümüzü de tanıtmak için böyle bir gece düzenleyerek katılımcılarımızın Sandıklı hakkında hafızalarından silinmeyecek bir kültür gecesi yaşattık.
Bu gecenin düzenlenmesesinde emeği geçen başta dernek başkanımız Ekrem Çavuş'a , yaren çavuşumuz Ahmet Nayan abimize ve tüm yaren arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.Elimize geçen her fırsatta Gürses A.Ş ailesi olarak Sandıklımızı tanıtmaya ve ileriye taşımaya devam edeceğiz.
Tesis misafirleriden Nazan Özüşen’de yaptığı konuşmada yıllardır Sandıklı Hüdai Kaplıcalarına gelir ve Mersin’den tur getiririz.İlk defa böyle bir gece ile karşılaştık ve Sandıklı hakkında bilmediğimiz bir çok şeyi öğrendik.Bizlere ilkleri yaşatarak böyle bir gece düzenleyen otel müdürümüz Veli Karaca'ya ve emeği geçen yaren arkadaşlara çok teşekkür ediyoruz.
Editör: Haber Merkezi