Yardım kampanyası çığ gibi büyüyor

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl tarafından başlatılan yardım kampanyası vatandaşlarımızın destekleriyle büyümeye devam ediyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen kampanya kapsamında hemşerilemizin getirmiş olduğu malzemeler müdürlüğümüzün Ziraat Bankası yanında bulunan bürosunda toplanıyor.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hasan Kaşdaş; "Belediye Başkanımız Mustafa Çöl'ün direktifleri doğrultusunda başlattığımız yardım kampanyası büyük bir hızla devam ediyor. Yardım malzemelerini sınıflandırarak kategorize ediyor sonrada vatandaşlarımıza teslim ediyoruz. Özellikle okul araç ve gereçlerini talep eden okullara kadar götürerek müdürlerimize teslim ediyoruz. Bizler bu gibi yardım faaliyetlerinin bir parçası olmaktan dolayı inanılmaz bir mutluluk duyuyor, mesai kavramını tamamen unutuyoruz. Bu bağlamda bizlere bu fırsatı veren başta Belediye Başkanımız Mustafa Çöl olmak üzere yardımlarını bizlerden esirgemeyen bütün vatandaşlarımız teşekkür ediyoruz." dedi.

Editör: Haber Merkezi