Vali Gökmen Çiçek Sandıklı’da

Afyonkarahisar Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, İl Genel Meclis Başkanımız, İl Özel İdare Genel Sekreterimiz ve beraberindeki heyetle birlikte Sandıklı ilçemizde bir dizi ziyarette bulundular.

Sandıklı Belediyesi makam odasında, Sandıklı Hüdai Termal Turizm Altyapı Hizmet Birliği toplantısına başkanlık eden Afyonkarahisar Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, Sandıklı ilçemizde jeotermal kaynakların doğru kullanılmasıyla gerek ısınmada gerekse seralarımızda yapılan çalışmalar ile adından sıkça söz ettiren güzide bir ilçe olduğunu belirttiler.

Buradan temaslarına başlayan Vali Gökmen Çiçek ve beraberindeki heyet ilk olarak tarihi hamam müzesinde incelemelerde bulundular. Daha sonra Hüdai Kaplıcalarımıza geçen heyet burada Valilik Konağı olarak bilinen alanda yapılan tadilat ve iyileştirmeleri yerinde inceleyerek yapılacak olan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldılar.

Akabinde Sanjet A.Ş tarafından işletilen Çiçek Seramız ve Meyve Kurutma seramızı inceleyen heyet buradan suyun tek elden dağıtımı projesi kapsamında ilçemizden gelen ısıtma suyunun toplandığı yeri inceleyerek, sistemin nasıl çalıştığına dair Başkan Mustafa Çöl’den bilgiler aldılar.

Devamında İlçe Kaymakamlık binamızda Kaymakam Eflatun Can Tortop’un misafiri olan Vali Gökmen Çiçek, buradan İlçe Müftülüğümüze ait Kuran Kursu’nu ziyaret ederek müftümüz Mehmet Güler’den konuyla ilgili bilgiler aldılar.

Daha sonra Hisar kalesi ve Valimiz Gökmen Çiçek’in direktifleri doğrultusunda hayata geçirilen Kadın Kültür Evinde incelemelerde bulunarak yapılan çalışmaları yerinde incelediler.

Akşamın ilerleyen saatlerine kadar programına devam eden Valimiz Gökmen Çiçek ve beraberindeki heyet en son olarak, Sandıklı İlçe Şehir Stadyumunda yapılan ışıklandırma çalışmalarını incelediler. Burada ışıklandırılmış sahayı bizzat test eden Vali Gökmen Çiçek penaltı atışı yapmayı da ihmal etmediler.

Sandıklı ilçemizi ziyareti sonra bir açıklama yapan Vali Gökmen Çiçek; “Bu Sandıklı’ya üçüncü ziyaretim, her geldiğim zaman burada yapılan çalışmaları ve değişimi hissedebiliyorum.

Belediye Başkanımız Mustafa Çöl ve Kaymakam Eflatun Can Tortop’un uyum içerisinde çalışmalarının bu çalışmalara direk etki ettiğini düşünüyorum. Ben kendilerine yapmış oldukları çalışmalar ve gayretten dolayı teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir teşekkür mesajı yayınlayan Başkan Mustafa Çöl; “Sayın Valimiz, İl Genel Meclis Başkanımız ve Özel idare Genel Sekreterimiz ile yatırımlarımız ve projelerimiz için yerinde incelemelerde bulunduk. Güzel kazanımların olduğu muhteşem bir gündü. Sayın valimiz Gökmen Çiçek’e, İl Genel Meclis Başkanımız Burhanettin Çoban’a Sandıklı’mıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.” İfadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi