UYSAL, SANDIKLI AKHARIM BELDESİNDE KONUŞTU
 
Sandıklı ilçesi Akharım beldesi (DP) Demokrat Parti belediye başkan adayı Eşref Ünsal,  Genel başkan Gültekin Uysal’ı belde girişinde yüz araçlık konvoyla karşıladı.
 
Akharım DP binası önünde genel başkanlarını bekleyen çok sayıda partiliye hitap eden Gültekin Uysal ‘’bu ülkede çiftçiyi harmanın sonunda çocugunun düğününü yapamaz bu iktidar getirdi. Sizlere neyi doğru biliyorsam onu söylemeye gayret ettim, sizlerle hemhal olmaya geldim, gençlerimizin meselelerini yarınlarımızı nasıl bu büyük ülkeye yakışır şekilde inşa ederiz onu anlatmaya geldim’’ dedi.
 
Gültekin Uysal konuşmasında’’yerel seçim arifesinde televizyonlardan gazetelerden izliyorsunuz milletin öncelikleri konuşulacağına benim çiftçimin, benim köylümün, benim gençlerimin,benim kadınlarımın, benim esnafımın meseleleri konuşulacağına Türkiye’yi Ali babanın çiftligine çevirmiş ayakkabı kutuları ile meşgulüz birileri kendi gelecekleri çocuklarının geleceğini teminat altına alma derdine düşmüş ben burada bu heyecanı gördükten sonra bu millete hizmet adına hangi partiden olursa olsun aday arkadaşlara başarılar diliyorum’’ dedi.
Editör: Haber Merkezi