UTF Kulübünden Başkan Mustafa Çöl'e ziyaret

Afyon Kocatepe Üniversitesinin en büyük öğrenci kulübü olan UTF (Uluslararası Ticaret ve Finansman) Kulübü akademik danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Fikret Yaman ve kulüp proje ortağı Tugay Çetinkaya Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ü makamında ziyaret ettiler.

Yaman, Başkan Mustafa Çöl’e kulüp ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Başkan Çöl’ün Sandıklı için yapmış olduğu hizmetleri yakından takip ettiklerini belirten Yaman başkanın kültürel olarak ilçenin tanıtımında katkılarının büyük olduğunu ifade etti. Proje ortağı Tugay Çetinkaya ise Başkan Çöl’ün projelerini takdir ettiklerini söyleyerek, bilgi birikimlerini öğrencilerle de paylaşması İçin düzenlenecek kariyer söyleşilerine davet etti.

Yaman ve Çetinkaya Başkan Çöl’e kulüp atkısını hediye ederek Sandıklı’nın kültürel tanıtımında önemli olan “Yaren Gecesi” için öğrencileri misafir eden ve göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı Başkan Mustafa Çöl’e teşekkür ettiler.

Başkan Mustafa Çöl ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; "Afyon Kocatepe Üniversitesine, değerli hocalarımıza bu nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Eğitim camiasından gelen bir eğitimci olarak gelecek nesillerimizi emanet edeceğimiz öğrenci kardeşlerimize bir katkımız oldu ise ne mutlu bize. İnşallah kariyer söyleşilerine de katılıp birikimlerimizi genç kardeşlerimize aktarmaktan mutluluk duyacağız." ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi