Üreten Belediyeciliğe Bir Örnek Daha

Üreten belediyecilik anlayışı ile Mustafa Çöl’ün başkanlığında bugüne kadar vatandaşlarımıza hizmet etme noktasında çaba gösteren, hayata geçirdiği projeler ile vatandaşlarımızın hayat tarzını yükseltmeye çalışarak, Sandıklımızı hak ettiği yere getirmek için gece-gündüz çalışan Sandıklı Bediyesi, yeni bir projeye daha imza atıyor.

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğümüz tarafından hayata geçirilen proje ile Sandıklı Belediyesi arıtma tesisi yanında bulunan yaklaşık 2500 m2 lik boş alanda Arpa ekimi yapılarak, sulama çalışmaları başlamıştır.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Başkan Mustafa Çöl; “Sandıklı ilçemize kazandırılan arıtma tesisimizin yapımını tamamladıktan sonra şimdide burada bulunan kullanılmayan alanda Arpa ekimi yaparak, daha önce yapılmayan bir hizmeti daha hayata geçiriyoruz. Arıtma tesisimizden gelen arıtılmış su ile sulanan Arpa’lar hasat olduktan sonra elde edilen ürün, Hüdai Kaplıcalarımızda kuracağımız Atlı Spor Kulubündeki atlarımıza verilerek onların yemek ihtiyaçları karşılanacak.

Bunun yanı sıra kışın Akdağ’da bulunan ve yiyecek bulamayan yılkı atlarına ve yabani hayvanlara verilerek onların yemek sıkıntıları ortadan kaldırılmış olacağız. Sandıklı Belediyesi olarak bizler bu projeyle üreten ve ürettiğini farklı kollarda değerlendiren bir belediyecilik anlayışıyla hareket etmekteyiz. Burda en önemli şey bir belediyenin üretime ne kadar çok destek olduğunun belirlenmesidir.

Ben Çevre Koruma Müdürülüğümüz personelleri başta olmak bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi