Türkiye’de Bir İlk “Mobil Dezenfektan”

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ün talimatları doğrultusunda tüm dünyada etkisini gösteren korona virüsünün Türkiye’de de görülmesinin ardından ilçemizde yaşayan vatandaşlarımız için mobil dezenfektan uygulaması başlatıldı.

Türkiye’de ilk defa ilçemizde başlayan uygulama ile dezenfektanı vatandaşlarımızın ayağına kadar götürüyoruz.Özellikle bankalar, pazar yerleri, alış veriş merkezleri, resmi kurumlar gibi vatandaşlarımızı kalabalık ortamlarda bulaşan virüsten korumakiçin böyle bir uygulama başlatıldığını belirten Başkan Mustafa Çöl; Sandıklı Belediyesi olarak Türkiye’de bir ilk defa yapılan bir uygulamanın altına daha imzamızı atarak “Mobil Dezenfektan” uygulamasını hayata geçiriyoruz.

“Kendini Koru Toplumu Koru” sözünü kendimize düstur edinerekvatandaşlarımızın sağlık standartlarını en üst seviyeye çıkarmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Ben bu bağlamda ilgili personellerimize teşekkür ederek, ilerleyen günlerde bunun gibi değişik çalışmalarımızı hemşehrilerimizin hizmetine sunacağımızı belirtmek istiyorum.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi