TÜRKİYE'DE GÜNDEM SANDIKLI

Sandıklı Belediyesi ve Hayrat İnsani Yardım Derneği ile beraber organize edilen "Halep' de İnsanlık Ölmesin" adlı yardım kampanyası, ülke genelinde büyük yankı uyandırdı.
Türkiye'de ilçelerden Halep'e giden yardım tırları arasında rekor kıran Sandıklı, çoğu ili ve Büyükşehirleri' de geride bırakmış durumda. Kızılay tarafından  21 Tır ile yardım yaptığı Halep'e Sandıklı İlçesinden 24 Tır yardım yapılması Sandıklımızın tarihine altın harfler ile yazılacak bir rekora daha imza atmış oldu.   Gerek yazılı ve görsel medyada gerekse sosyal medya'da büyük bir beğeni kitlesine ulaşan yardım kampanyamız, siyasetin ve politikanın da gündemine girmiş durumda.
Konu ile ilgili Kanal 3 televizyonu Ana Haber Programına canlı olarak telefon ile bağlanan Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, konu hakkında açıklamalarda bulundu. Kadim şehir Sandıklının tarihinde bu ve bunun gibi rekorların olduğunu hatırlatan Başkan Çöl, yardım kampanyasında emeği geçen herkese teşekkür ettiğini, Sandıklı halkına bu konuda minnettar olduğunun altını çizdi.
 
 
Editör: Haber Merkezi