TOPTAŞ HERYERE YETİŞMEYE ÇALIŞIYOR
Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde CHP heyeti yaklaşan yerel seçimler için ilçede ki kahveleri tek tek dolaşarak oy istediler.
Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, CHP Sandıklı İlçe Başkanı Yusuf Öztürk, CHP Sandıklı Belediye Başkan Adayı Ahmet Özaydın, CHP Sandıklı Belediye Meclis üye adayları ve CHP Sandıklı İl genel meclis üye adaylarından oluşan heyet ilçede bulunan kahvehaneleri tek tek dolaşarak yaklaşan 30 Mart seçimlerinde oy ve destek istedi.
Ülkenin gidişatının iyi olmadığını belirten Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, Ülkenin düzelebilmesi için CHP’de birleşilmesi gerektiğini söyledi.
Milletvekili Toptaş, “Türkiye’nin gidişatı iyi değil. Herkes borçlu, vatandaşın parası çalınıyor. Tüm bunların düzelebilmesi ülkenin gidişatı iyi olabilmesi için yaklaşan yerel seçimlerde ülkenin sigortası durumunda olan CHP’ye oy verilmeli. Önceden hangi siyasi partiye oy verdiğiniz önemli değil. Önemli olan Türkiye’nin geleceği. Bunun içinde Türkiye’nin birleştirici gücü CHP’de birleşmeliyiz. Milletvekiliniz olarak her yere yetişip bu kötü gidişatı anlatmaya çalışıyorum.” Dedi.
CHP Sandıklı Belediye Başkan adayı Ahmet Özaydın, “Hep birlikte Sandıklı’yı yöneteceğiz. Kendi projelerimizde mevcut. Fakat kazanmamız durumunda sizlerden gelen istekler doğrultusunda projeler üreterek ilçemizin sorunlarını çözeceğiz. Kapımız vatandaşlara açık olacak. Kimseyi ayırmayacağız, kimseyi kayırmayacağız.”dedi
Editör: Haber Merkezi