“Temiz Bir Sandıklı İçin Çalışıyoruz”

Sandıklı Belediyesi olarak vatandaşlarımızın yaşantılarını temiz bir çevrede sürdürebilmeleri için var gücümüzle çalışıyor, hemşehrilerimizi virüsten uzak tutmak için yoğun bir mesai ve çaba sarf ediyoruz.

Bu bağlamda; 65 Yaş üstünde bulunan vatandaşlarımızın evlerine kadar giderek ihtiyaçlarını soruyor, yapılacak olan işlerini yaparak kendilerine teslim ediyoruz.

Sandıklı Belediyesi önüne kurduğumuz stant ile vatandaşlarımızın dezenfekte olmalarına yardımcı olmanın yanında kendilerine verdiğimiz broşürler ile bilgilendirmelerde bulunarak dikkatli olmaları gereken konuları kendilerine hatırlatıyoruz.

Türkiye’de bir ilk olan Mobil Dezenfektan servisimizle çarşıda, pazarda, yolda bütün vatandaşlarımızın ellerini dezenfekte etmelerine yardımcı oluyoruz.

Kendi maskelerimizi kendimiz yaparak personellerimize ve vatandaşlarımıza dağıtımını yaparak ilçemizdeki maske sayısının artmasına yardımcı oluyoruz.

Belediye meydanında bulunan 15 Temmuz Demokrasi Meydanını Jeotermal sularla yıkayarak vatandaşlarımıza sağlıklı bir alan kazandırıyor, virüsle mücadeleye tüm hızımızla devam ediyoruz.

İlçemizde bulunan Sandıklı Açık Ceza Evinde bulunan İnfaz Koruma Memurlarımızı Hüdai Kaplıcalarımıza misafir ederek tecrit sürelerinde kendilerine destek vererek normal yaşantıya geçmeden önce gereken tedbirleri alıyoruz.

Sandıklı şehir merkezi başta olmak üzere bütün araçları dezenfekte ederek araçlarda yolculuk yapan vatandaşlarımızı da steril bir ortamda tutmak istiyoruz.

İlçemizdeki işyerlerini dezenfekte ediyor, buradaki vatandaşlarımızın sağlıklı ortamlarda gönül rahatlığı ile alış veriş yapmalarına imkan sağlıyoruz.

65 yaş üstü evden çıkamayan vatandaşlarımızı her gün aramak suretiyle ihtiyacı olsun olmasın kendilerinin hal ve hatırlarını soruyor, gönül köprülerini devam ettiriyoruz.

Editör: Haber Merkezi