Taytak, “Sandıklı ve Çay ehline emanet”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Çay ve Sandıklı belediyelerinde partisinin seçim ofislerinin açılışlarını gerçekleştirdi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılışlarda konuşan Taytak, hem Çay’da hemde Sandıklı’da seçimin bittiğini söyledi.

MHP Çay Belediye Başkanı ve aynı zamanda Belediye Başkan Adayı Hüseyin Çağrı’nın seçim ofisinin açılışına MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İl Başkanı Mehmet Kocacan, Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal, Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdurrahman Timur Bayram, ilçe ve belde belediye başkanları ve belediye başkan adayları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Seçim bürosunun açılışında konuşan Çay Belediye Başkanı Hüseyin Çağrı, “31 Mart akşamı zafer tekrar MHP’nin olacaktır” dedi. Çağrı, “2014 yılında devir aldığımız belediyeyi 5 yıl içerisinde MHP’nin üretken belediyecilik anlayışı ile söz verdiğimiz bütün vaatleri fazlasıyla yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Son 1 yılda bizden desteklerini esirgemeyen sayın vekilimiz Mehmet Taytak Beye de ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Çay da yaşayan birçok vatandaşımız yaptığımız hizmetleri biliyor. İnşallah 31 Mart gecesi tekrar üretken belediyeciliği Çay ilçemize damgasını vuracağını görüyoruz” diye konuştu.

“BAŞKAN ÇAĞRI 5 YILDA BÜTÜN SÖZLERİNİ FAZLASIYLA YERİNE GETİRMİŞTİR”

Çay Belediye Başkanı Hüseyin Çağrı’nın 5 yıl da ilçeye önemli yatırımlar yaptığını söyleyen MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, 31 Mart tarihinden itibaren Başkan Çağrı’nın tüm projelerinin hayata geçmesi noktasında arkasında olduğunu söyledi. Kendi partisinden ayrılıp İP’ sarılanları da eleştiren Milletvekili Taytak, “MHP’den daha önce aday adayı olup daha sonra uygun bulunmadığından dolayı bizi satıp İP’e sarılan arkadaşı destekleme adına Ankara’dan bugün birkaç kişi getirmişler. Görünen odur ki arkadaşlar Hüseyin başkan, karşısındaki 3 siyasi partiyi de toplayacak bir torbaya dolduracak hepsiyle çay atacak inşallah. Başkan Çağrı 2014 yılında vermiş olduğu sözlerin tamamını yerine getirdiği gibi çok daha fazla hizmet etmek adına projelerini artırdı. Çayı yaşanabilir, huzurlu ve sakin bir şehir haline getirmiştir. Mecliste şimdi Cumhur İttifakı ruhuyla çalışıyoruz. Bu sayede MHP’nin Afyonkarahisar’daki 13 belediyesine yardım aldık. İnşallah 31 Mart tarihinden sonra başkanımızla beraber omuz omuza vererek sizlere vaat ettiği projeleri bir bir yerine getireceğiz. Bu projelerin tamamında işsizliği çözecek projelerdir. Bende bu projelerin hayata geçmesi için elimden gelenin fazlasını yapacağım. Oyumuzu Çay ilçesinde 3 hilale vereceğiz” dedi. Milletvekili Taytak’ın konuşmasının ardından seçim bürosunun açılışı gerçekleşti. Açılışa Çay’lı vatandaşların ilgisi yoğundu.

GÜREL “HİÇ BİR BELEDİYE PERSONELİNİN EKMEĞİ İLE OYNAMAYACAĞIZ”

Milletvekili Taytak ve MHP il teşkilatı Çay ilçesinden sonra Sandıklı seçim bürosunun açılışını yaptı. Sandıklı MHP seçim bürosunun açılışında konuşan MHP Sandıklı Belediye Başkan Adayı Mustafa Gürel, belediye başkanlığı dönemimizde hiçbir personelin ekmeği ile oynamayacaklarını ve maaşları zamanında vereceklerinin sözü verdi. Gürel, “ 31 Mart tarihinde yapılacak olan seçimlerde, ülkemizin ve ilçemizin içinde bulunduğu şartlar ve hemşehrilerimin yoğun istekleri doğrultusunda ilçemize olan bağlılığım, sorumluluğum ve mesleki bilgi, birikim ve tecrübem münasebetiyle belediye başkan adayı oldum. Çalışanın işinde, aşında gözüm olmaz. Mustafa gürel’in belediye başkanlığında personelin ekmeği ile oynanmaz. Hiçbir belediye personeli maaşlarından dolayı endişe etmesin, günde ödenecektir. Çalıştık, çalışıyoruz, çalışacağız ve hep birlikte başaracağız. Sefer bizden destek sizden” diye konuştu.

TAYTAK, “GÜREL’İN SÖZÜ BENİM SÖZÜMDÜR”

MHP Milletvekili Mehmet Taytak Sandıklı seçim bürosu açılışında halka hitap etti. Sandıklı’da seçim bittiğini söyleyen Taytak, “31 Mart günü Sandıklı’dan Mustafa Gürel çıkacak” dedi. Taytak, “Afyonkarahisar’da mevcut MHP’li olan Belediye Başkanlarımız ne söz verdiyse yerine getirdi. Daha önceki dönemlerde Sandıklı’da elektrikler kesildi. Maaşlar ödenmedi diye propaganda yapılıyor. Mustafa Gürel Belediye Başkanı olduğunda ne ödenmemiş bir maaş, ne de kesilmiş elektrik olmayacak. Biz Cumhur İttifakının ortağıyız. Ben de bunun sözünü veriyorum. 31 Martta Sandıklı ehline emanet edilecek. O zaman eksik kalanları, bitirilemeyenleri bitireceğiz. Söz veriyorum ki Sandıklı Belediye Başkanımız ve teşkilatımız bana hangi taleple gelirse ben takipçisi olacağım ve yerine getireceğim” dedi. Daha sonra Milletvekili Mehmet Taytak’a fahri hemşerilik adına sembolik olarak şehrin anahtarı hediye edildi. Taytak böyle bir hediye almaktan dolayı son derece mutlu olduğunu, Sandıklının kendisinde ayrı bir yeri olduğunu kendisine hediye edilen sembolik şehrin anahtarını odasının en güzel yerine koyacağını söyledi.

Editör: Haber Merkezi