TAŞ MEDRESELİ ÜLKÜCÜLER, SANDIKLI’DA..
Ömrünün en güzel yıllarını taş duvarlar arasında geçirmiş ve orada yıllarca çilesini doldurmuş olan Bir zamanlar cezaevi koğuşlarını Ocağa ve okula dönüştürmüş Ülkücüler taş medresli ülkücüler Afyon Ülkü Ocakları başkanı Fatih ERDEM in eşliğinde sandıklıyı ziyaret etti .taş medreseli ülkücüler büyük bir heyecanla ve merakla karşılandı
karşılamaya ülkü ocakları sandıklı ilçe başkanı Mehmet DEMİR sandıklı MHP ilçe teşkilatından yöneticiler ve ülkü ocaklı gençler yer aldı .
Size genel başkanımız Dr. Devlet bahçelinin selamını getirdik deyip kırk yıllık tanıdıkmış gibi kendilerini karşılayanları kucaklayan taş medreseli ülkücüler önce ülkücü şehidimiz İbrahim Türkeş in mezarını ziyaret etti. Şehit ibrahim Türkeş in mezarı başında duygulu anlar yaşandı
Yapılan dualar daha sonra güney doğu şehitlerimizin mezarı başında ve miralay Reşat beyin mezarı başında devam etti.daha sonra ülkücü şehidimiz İbrahim Türkeş in babası Hüseyin Türkeş ve kardeşi aysun Türkeş le bir buluşma gerçekleşti.taş medreseli ülkücülerden naim yanık sohbet sırasında burada bulunan kardeşimiz nevri aydın 5 yıl, ben 11 yıl , kardeşimiz İlhami erdem (ozan ilo)12, yanı başımdaki hüseyin kocabaş 13 yıl ceza evlerinde çile doldurduk. kolkola yürüdüğümüz arkadaşlarımızı idam sehpasına uğurladık.anadolunun çeşitli yerlerin dede ülkücü şehit İbrahim Türkeş gibi bu davaya canını vermiş şehitlerimiz bu davaya evladını kardeşin anasını babasını vererek bedel ödeyen dava arkadaşlarımız var.
Biz taş medreseliler, genel başkanımız Dr. Devlet Bahçelinin de talimatı ,destek ve himmetleriyle şehitlerimizin mezarlarını ailelerini ziyaret ediyor onlarla hasbihal etmeye çalışıyoruz dedi .
taş medereseli ülkücülerden oluşan heyet daha sonra bir başka şehidimizin mezarını ve ailesini ziyaret etmek için tekrar yola çıktı.
Editör: Haber Merkezi