Sosyal Medyayı Sandıklı’ya getirdi

Antalya Akdeniz Üniversitesinde okuyan Emrah Egemen, Sosyal Medya’yı aktif olarak kullanan Başkan Mustafa Çöl ile tanışmak için Sandıklı ilçemizi ziyarete geldi.

Sosyal medya’da hizmetlerini gördüğü Başkan Mustafa Çöl’e sempati duyan Emrah Egemen, kendisiyle tanışmak için ilçemize gelerek Başkan Çöl ile buluştu.

Görüşlerini aldığımız Akdeniz Üniversitesi öğrencisi Emrah; “Başkan Mustafa Çöl’ün twitter’da takip ediyorum. Çok aktif ve sosyal medyayı çok güzel kullanıyor. Sandıklı ilçesine ilk defa geldim. Belediye’ye gidip Başkan Mustafa Çöl ile görüşmek istiyorum dedim.

Kısa bir süre sonra kendisi makamında beni kabul etti. Karşılıklı sohbet ettik ve Sandıklı’ya neden geldiğimi anlattım. Sıcak ve samimi birisi ve kendisiyle tanıştığıma çok memnun oldum. Başarılarının devamını diliyorum.” İfadelerine yer verdi.

İlk fırsatta Sandıklı ilçemize tekrar gelmek istediğinin altın çizen Emrah, misafirperverliği için Başkan Mustafa Çöl’e teşekkür ederek, sosyal medya’dan takip etmeye devam edeceğini belirtti.

Editör: Haber Merkezi