Sıcak Yemek Yardımı 5 Yaşında

Sandıklı Belediye Başkanımız Mustafa Çöl’ün talimatları doğrultusunda, ihtiyaç sahibi ailelere yaklaşık 5 yıldır her gün devam eden sıcak yemek dağıtımımıza ek olarak, içerisinde bulunduğumuz Virüs salgınından dolayı sokağa çıkamayan vatandaşlarımız da bu hizmetten faydalanmaya başladılar.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından 5 yıldır takip edilen proje kapsamında, ihtiyaç sahibi ailelere evde kaç kişi varsa, günlük 3 çeşit sıcak yemek ve ekmekleri kapılarına kadar bırakılıyor.

Bu bağlamda 65 yaş üstü sokağa çıkamayan, kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın da iftar yemeklerini evlerine kadar götürerek, günlük 1000 kişiye hizmet vermenin mutluluğunu duymaktayız.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Mustafa Çöl; “Ramazan demek yardımlaşma demek, Ramazan demek birbirimize destek olmak demek, içerisinde bulunduğumuz durum ne kadar zor olsa da son günlerde hükümetimizin aldığı önlemler sayesinde güzel günlerin çok yakında olduğunu düşünüyorum.

Ben bu bağlamda önümüzdeki Ramazan ayında yine yan yana, omuz omuza mahalle iftarlarımızda tekrar buluşacağımız günleri göstermesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Hayırlı Ramazanlar.” Dileklerinde bulundu.

Editör: Haber Merkezi