Semerkand Vakfı, Sandıklı’da Toplandı
Hizmetlerine her geçen gün bir yenisini ekleyen Semerkand Vakfı 3. Merkez Olağan değerlendirme toplantısını Sandıklı Park Otelde yoğun bir katılım ile gerçekleştirdi. Toplantıda Afyonkarahisar Semerkand Vakfı, yılın vakfı seçilerek vakıf başkanı Mahmut Emin Birliktir’e Kuran’ı Kerim hediye edildi.
Semerkand Vakfı 3. merkez değerlendirme toplantısı Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesindeki Park otelde gerçekleşti. Toplantı, Semerkad Vakfının yurt içi ve Yurt dışında yaptığı faaliyetlerin kaside eşliğinde slayt gösterisi ile başladı. Gösterinin ardından toplantı Dünya Semerkand Vakfı Genel Başkanlığının hazırladığı video sohbeti ile devam etti. Türkiye Semerkand Vakfı 3. Merkez sorumlusu Halis Katırcıoğlu da değerlendirme sunumu yaptı. Sunumda konuşan Katırcıoğlu faaliyetleri değerlendirdi ve 2014 hedeflerini anlattı. Katırcıoğlu yapığı değerlendirme konuşmasında; Semerkand Vakfının hizmetlerinin her geçen gün artarak devam ettiğini, tüm Türkiye’de olduğu gibi onlarca yurtdışı ülkesinde de hizmetlere ara verilmeden devam edildiğini belirtti. Önümüzdeki dönem içerisinde de şimdiye kadar yapılan hizmetlerin katlanarak artacağını kaydeden Katırcıoğlu, Semerkand Vakfı olarak gece gündüz bıkmadan usanmadan tüm insanlığa faydalı olmak için gayret göstereceklerini söyledi.
İlahiler mest etti
 Katırcıoğlu’nun konuşmasının ardından ise Fatih Muhabbet İlahi grubu muhteşem bir ilahi dinletisi sundu. Katılımcıları mest eden dinletinin ardından Halis Katırcıoğlu’nun 2. sunumuna geçildi. Sunumun sonunda ise Türkiye Semerket Vakfı 3. Merkeze bağlı 17 il ve ilçe vakıfları arasında 2013 yılının vakfı seçilen Afyonkarahisar Vakfı adına Vakıf Başkanı Mahmut Emin Birliktir’e Semerkand Vakfı 3. Merkez sorumlusu Halis Katırcıoğlu tarafından Kuran’ı Kerim hediye edildi. Daha sonra 3. Merkeze bağlı olan 17 il ve ilçe statüsündeki vakıf sorumlularına da hediyeler verildi. Ser Organizasyon tarafından düzenlenen, program toplu fotoğraf çekiminin ardından basına kapalı olarak devam etti.
Editör: Haber Merkezi