Şehit Gökhan Orhan Dualar ve Gözyaşlarıyla Uğurlandı

Suriye’nin İdlib kentinde düzenlenen hain saldırıda şehit düşen Ulş. Uzm. Çvş. Gökhan Orhan baba ocağı Sandıklı ilçesinde düzenlenen cenaze töreninin ardından dualar ve gözyaşları arasında ebediyete uğurlandı.

Merkez Ulu Camiinde düzenlenen cenaze törenine Vali Mustafa Tutulmaz, Milletvekilleri Burcu Köksal, Gültekin Uysal, Veysel Eroğlu, Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Mehmet Taytak, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğg. Osman Alp, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Sandıklı Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Belediye Başkanı Mustafa Çöl, askeri ve mülki erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Afyonkarahisar Hava Meydan Komutanlığı'ndan alınan şehit Gökhan Orhan’ın naaşı, ambulansla Sandıklı ilçesinde Ece Mahallesi Gülhan Sokak'taki babaevine getirilerek helallik alındı. Ardından şehidin naaşı tekrar ambulansa alınarak cenaze töreninin yapılacağı Ulu Cami’ye götürüldü.

İkindi namazının akabinde düzenlenen cenaze töreninde öncelikle şehidin öz geçmişi okundu.

İl Müftüsü Şükrü Kabukçu’nun kıldırdığı cenaze namazının ardından şehit Gökhan Orhan’ın naaşı askerler ve vatandaşlar tarafından omuzlara alınarak defnedilmek üzere ilçe mezarlığına götürüldü.

Editör: Haber Merkezi