Şehidimiz yarın defnedilecek

Sandıklı Şehidimiz Ulş. Uzm. Çvş. Gökhan Orhan gece saat 3.30 da Afyon Hava Meydan Komutanlığı'na gelecek.Şehidimiz 04.02.2020 Salı (yarın) ikindi namazını müteakiben baba ocağı Sandıklı ilçesi merkez Ulu Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından, ilçe mezarlığında bulunan şehitliğe defnedileceğiöğrenildi..

Sandıklı Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Yasin Evcin ile askeri yetkililer, Gökhan Orhan'ın (26) Ece Mahallesi Gülhan Sokak'taki evine giderek anne Fatma Orhan'a oğlunun şehadet haberini verdi. Acı haberi alan Fatma Orhan, fenalaşarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Şehadet haberinin duyulmasının ardından evin önüne gelen şehidin arkadaş, dost ve akrabaları, Kur'an-ı Kerim okuyarak, dua etti.

Özel sektöre ait bir madende şoför olarak çalışan Ali Orhan ilk olarak oğlunun yaralandığı haberini aldı. Fenalaşan ve iş yerinden Soma Devlet Hastanesine kaldırılan baba Orhan'a acı haberi; Soma Kaymakamı Ahmet Altıntaş, Belediye Başkanı Ali Tulup, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Oruç Fevzi Kara, Başhekim Ali Osman Çağlayan, sağlık görevlileri ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı görevlileri eşliğinde verdi.

Acı haberi alan baba ayakta durmakta zorlanırken, Soma Kaymakamlığı özel bir araç hazırlayarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı görevlileri eşliğinde baba Ali Orhan'ı memleketi Afyonkarahisar'a uğurladı.

Editör: Haber Merkezi