Saylık; “Darbe girişimine en güzel cevabı, halkımız vermiştir”
 
Sandıklı Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Saylık, Terör örgütü FETÖ’cü askerler tarafından millet iradesine ve demokrasiye yönelik yapılan haince darbe girişimini kınadıklarını belirtti.
            Sandıklı’da vatandaşların tek yürek olduğunu belirten İlçe Başkanı Saylık; “Darbe girişimine en güzel cevabı feraset gösteren halkımız vermiştir. Darbe girişiminin yaşandığı ilk gecede Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Binali Yıldırım’ın talimatları doğrultusunda Ülkemizin her köşesinde meydanları dolduran vatandaşlar, İlçemizde de aynı hassasiyeti göstererek Türkiye Cumhuriyetini üç beş çapulcuya bırakmayacaklarını bir kez daha göstermiştir.
            İki gün boyunca ilçemizin meydanlarını dolduran vatandaşlarımız, İlçemiz meydanlarında demokrasi nöbeti tutmaya devam edecektir.
            Sabahın erken saatlerinde meydanları dolduran ve demokrasinin yanında olduğunu bir kez daha gösteren 78 milyon önünde milletine hainlik edenler en ağır şekilde bunun hesabını vereceklerdir.
            FETÖ’cü askerlerin darbe girişimleri esnasında şehit düşen polislerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet ailelerine başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyorum” dedi.

 
 
Editör: Haber Merkezi