Saylık "Bilişim Atölyesi, Hayırlı Olsun"

Sandıklı İlçemiz Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi’ne Bilişim Atölyesi yapılması için inşaat devam ediyor.
AK Parti Sandıklı İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Saylık beraberinde İl Genel Meclis Üyeleri Mehmet Öztopbaş, Mehmet Utsal ve Mevlüt Özaydın inşaatta çalışanları ziyaret ederek, inşaatta  incelemelerde bulundular.
İnşaatta incelemelerde bulunan AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Saylık ve il Genel Meclis Üyeleri Mehmet Öztopbaş, Mehmet Utsal ve Mevlüt Özaydın’ına İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Karaosman ve Okul Müdürü Ufuk Taşbaş’da katılarak inşaat hakkında bilgi alış verişi yapıldı.
AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Saylık: “Hükümetimizin yatırımları ve hizmetleri ilçemiz merkez ve köylerinin her bölgesinde hızla devam ediyor. Bu kapsamda  Meslek  ve Teknik Anadolu Lisesi’nin eksiklerinden olan Bilişim Atölyesi yapılması için inşaat çalışmaları da hummalı bir şekilde devam ediyor. Bilişim Atölyesi tamamladığında Meslek  ve Teknik Anadolu Lisesi rahatlamış olacak. Öğretmenlerimizin çalışma alanları genişlerken, öğrencilerimizde daha rahat ve geniş ortamlarda daha etkili bir şekilde derslerini işleyecekler. Şimdiden Bilişim Atölyesi Meslek ve Teknik Anadolu Lisesine hayırlı olsun.”dedi
 
Editör: Haber Merkezi