SANJET’TE, ISINMA HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR..
Sandıklı Sanjet A.Ş. 2013-2014 ısınma sezonunda abonelerini sorunsuz ısıtabilmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Hava sıcaklığının mevsim şartlarının çok altına düştüğünde ısınmada sorun yaşayan bölgelerde revizyon faaliyetlerini hızlandıran Sanjet A.Ş. İstasyon Caddesi ve Ece Mahallesi Martı Sokak’ta yenileme çalışmalarını tamamladı. Revizyon çalışmalarının tamamlandığı cadde ve sokaklarda eskiyen ve küçük gelen Sanjet boru hatları yenilendi.
İki yıl önce -30’lara düşen hava sıcaklığında ısınmada sorun yaşayan Ece Mahallesi Dr.Ali Al Caddesi ve Mimar Sinan Caddesi’nde de çalışmaların kısa sürede başlayacağını belirten yetkililer, 2013-2014 ısınma sezonunda abonelerini sorunsuz ısıtmayı hedeflediklerini belirtti.
Belediye Başkanı İsmail Elibol’un göreve gelmesiyle Sanjet’te adeta devrim yaşayan Sanjet, kuruluşundan bu yana 15 yılda 4248 olan abone sayısını son 4 yılda 6402 yeni ilave ederek 10650’ye çıkararak çok büyük bir başarıya imza atmıştı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Sanjet A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Elibol; “Halkımızın bildiği gibi ilçemizde öncelikli olarak en büyük yatırımı Sanjet’e yaptık. Özellikle kadınlarımızı kışın kömür ve kül taşıma derdinden kurtardık. Vatandaşlarımızı sorunsuz ısıtabilmek için hava şartlarının mevsim normallerinin altına düştüğü zamanlarda ısınmada sorun yaşayan sokaklarda revizyon çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”dedi.
Editör: Haber Merkezi