SANJET A.Ş'NİN YENİ İNTERNET SİTESİ YAYINA BAŞLADI

Sandıklı Belediye Başkanı Sayın Mustafa ÇÖL'ün talimatı ile daha önceki dönemden kalan ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap veremeyen Sanjet A.Ş'ye ait olan www.sanjet.com.tr adlı web sitesi yenilendi.

Yenilenen arayüzü, kolay kullanım paneli istek, şikayet ve önerilerin hemşehrilerimiz ile internet üzerinden daha hızlı ve daha kolay yapılabilmesine olanak sağlayacak web sitesi www.sanjet.com.tr  adresine internet ortamında giriş yapan hemşehrilerimize hizmet vermeye başladı.

Konu ile bir açıklama yapan Başkan Mustafa ÇÖL ;"Bildiğiniz gibi Sandıklı Belediyesi olarak şeffaf, hizmetlerimizi hemşehrilerimize en kaliteli şekilde aktarmayı seçen bir belediyeyiz. Bu sebepten dolayıdır ki göreve geldiğimiz günden bu güne kadar gerek belediyemizin web sitesi (www.sandikli.bel.tr) gerekse Hüdai kaplıcalarımızın web sitesini (hudai.sandikli.bel.tr) baştan aşağıya yenileyerek halkımızın aradığı bilgi ve belgelere kolay yoldan ulaşmasını sağladık. Bunun yanı sıra yaptırmış olduğumuz Android ve İphone uygulamamız ile vatandaşlarımıza bir cep telefonu kadar yakın bir hale geldik. Sandıklı Belediyesi olarak Teknoloji ve İnterneti en iyi ve en faydalı bir biçimde kullanarak, vatandaşlarımıza kaliteli hizmet vermek adına girişimlerde bulunduk.

Şimdi de Sanjet A.Ş'nin web sitesini yenileyerek vatandaşlarımıza bu konuda da destek vermeye devam edeceğiz. www.sanjet.com.tr adlı sitemizde vatandaşlarımızı istek, dilek, öneri ve şikayetlerini bu web sitemizden 7/24 bizlere aktarabilirler. Bu sayede yapılan her türlü istek ve şikayet ile en kısa sürede ilgilenip çözüm yollarını en kısa sürede bulacağız. Sandıklı Belediyesi olarak internet ve teknoloji konusunda halkımızın hayatını kolaylaştıracak her türlü düzenlemeleri yapıyoruz, yapmayada devam edeceğiz." dedi.

Editör: Haber Merkezi