SANİMDER öğrencilerle iftarda buluştu

SANİMDER Yönetim Kurulu Ve Üyeleri yeni yapılan mescit ve sohbet salonunun faaliyete geçmesi ile birlikte ilk iftarını Kadir gecesi günü gerçekleştirdi.

İftara Sandıklı Kaymakamı Eflatun Can TORTOP Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, ilçe Askerlik şube başkanı, Garnizon Komutan V. Personel Asteğmen Hasan NARİN, İ-H-Lisesi müdür ve idarecileri Hasan Hüseyin ALTINTAŞ, Ali TURAN ve Dedelipınar Erkek K.Kursu Öğreticisi İbrahim DEMİRLEK katıldı.

Sanimder Yönetim Kurulu başkanı Ramazan AYYILDIZ, yeni yapılan Sanimder Mescit ve Sohbet salonumuzu Mübarek Kadir Gecesinde öğrencilerimize iftar vererek bugün faaliyete geçiriyor açıyoruz.

Sandıklımızın değerli protokolü ve Sanimder üyelerimizi öğrencilerimizle bugün iftarda buluşturduk. Bu mescit ve sohbet salonumuz öğrencilerimize her zaman hizmet verecektir. Çeşitli etkinlikler ile bu mescit ve sohbet salonumuz aktif hale gelecektir inşallah.

Ayrıca öğrencilerimize bir müjde vererek sözü değerli protokolümüze bırakmak istiyorum. 19-23 Ağustosta SANİMDER Ücretsiz Mersin Deniz Kampımız olacaktır. Kayıtlarımız bayramdan sonra başlayacaktır. Katılmak isteyen öğrencilerimiz bize başvurarak kayıtlarını yaptırabilirler.

Bugün ilk olarak tertip ettiğimiz iftar programımza gelerek bizleri onurlandıran ilçe kaymakamımız Eflatun Can TORTOP’A, İlçe Belediye Başkanımız Mustafa ÇÖL’E, Askerlik şube başkanı, Garnizon Komutan V. Personel Asteğmen Hasan NARİN’E, İmam Hatip Lisesi Müdür ve öğretmenlerine, Sandıklı özel Bera eğitim kurum müdür ve öğretmenlerine, öğrenci ve gençlerimize, hayırsever misafirlerimize ve bizi yalnız bırakmayan her zaman yanımızda olan sanimder üyelerimize teşekkür ediyorum, dedi.

Sandıklı ilçe belediye başkanı Mustafa ÇÖL ise; ilçemizde Sanimder gibi geleceğimizin teminatı gençlerimizin vatanına dinine bağlı birer nesil olarak yetişmesinde gayret eden sivil toplum kuruluşların olması bizi memnun etmektedir. Bu vesile ile bizi bugün gençlerimiz ve öğrencilerimiz ile iftar programında buluşturan Sandıklı İmam Hatipliler Derneği SANİMDER Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan AYYILDIZ şahsında yönetim kurulu ve üyelerine teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum, dedi.

Sandıklı İlçe Kaymakamı Eflatun Can TORTOP; Bu mübarek Ramazan Ayında Kadir gecesinde Sanimder Bilgi Evimizde gençlerimizle birlikte iftar yapmaktan çok memnun oldum. Bugün bizi burada iftar programında bir araya getiren ve Eğitim hayatlarında öğrencilerimizin, gençlerimizin topluma faydalı nesiller olarak yetiştirilmesi için gençlik kampları vb. çeşitli etkinlikler düzenleyen, burs ve eğitim yardımları ile destek olan Sandıklı İmam Hatipliler Derneği SANİMDER’E teşekkür ediyorum dedi.

İftar programı Sandıklı Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Ahmet Sefa ARSLAN’IN Kuran-ı Kerim tilaveti ve Meslek dersleri öğretmeni Fatih DEVELİ tarafından, merhum Yavuz TÜRKEŞ başta olmak üzere Sanimder Bilgi Evimizin alınmasına vesile olan ve öğrencilerimize burs ve eğitim yardımında bulunan tüm hayırseverlerimiz ve geçmişleri için dua edildi.

İftar programı akşam namazının cemaatle kılınması ile son buldu.

Editör: Haber Merkezi