Sandıklı’daki olayda ikinci ölüm!

Dün gece Sandıklı Uzun Çarşı’da meydana gelen elim olayda yaralanan 44 yaşındaki Yunus Eryeğen, ameliyattan sonra alındıı yoğun bakımda hayatını kaybetti.

Emekli Başkomiser Nurettin Çankaya, henüz belirlenemeyen bir nedenle erkek kardeşinin kızı 35 yaşındaki Gönül Eryeğen'i öldürmüş eşi 44 yaşındaki Yunus Eryeğen'i ise ağır yaralamıştı.

Ece Mahallesi Uzun Çarşı'daki bir alışveriş merkezindeki olay, saat 21.30'da meydana gelmiş, Emekli Başkomiser Nurettin Çankaya, alışveriş merkezinde karşılaştığı yeğeni Gönül Eryeğen ve eşi Yunus Eryeğen'le henüz belirlenemeyen nedenle tartışmış, bunun üzerine Nuretin Çankaya, yanında taşıdığı beylik tabancıyla yeğenine ve eşine peş peşe ateş etmişti.

Çeşitli yerlerinden yaralanan çift Sandıklı Devlet Hastanesine kaldırılmış, bir çocuk annesi Gönül Eryeğen bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti.

Ağır yaralı Yunus Eryeğen ise Afyon Devlet Hastanesine nakledilmişti. Hemen ameliyata alınan Yunus Eryeğen ameliyat sonrası yoğun bakım servisinde hayatını kaybetti.

Sanjet’te çalıştığı öğrenilen Yunus Eryeğen’in 9 yaşında bir erkek çovuğu olduğu, çevresinde svilen bir kişi olduğu belirtildi.

Afyon Devlet Hastanesinde yapılacak otopsiden sonra cenazelerin Sandıklıya getirileceği ve ikindi namazından sonra defnedileceği bildirildi.

Katil zanlısı Nurettin Çankaya’nın Emniyet Müdürlüğünde sorgusunun devam ettiği öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi