Sandıklıda yine bir ilk “Turizm Etkinleri”

Sandıklı Belediyemizin de ortak olduğu Sandıklı Tanıtım Platformu tarafından Sandıklımızda ilk defa düzenlenen “Turizm Etkinlikleri” kapsamında “Sandıklıda Düğün Var” temalı halk oyunları yarışması Sandıklı Kapalı Spor Salonunda vatandaşlarımıza doyumsuz bir gece yaşattı.

Sandıklımızın mahalle, köy ve beldelerinden gelen bir çok misafirimizin takip ettiği gece Sandıklı Belediyesi önünde bulunan “15 Temmuz Demokrasi Meydanın” dan başlayan kortejin yürüyüşü ile başladı.

Sandıklı Kapalı Spor Salonuna kadar Sandıklımıza özgü müzikler eşliğinde gelen korteje çok sayıda vatandaşımız da eşlik etti. Gece Sandıklı Tanıtım Platformu tarafından yapılan sunum ve gerçekleştirilen birbirinden güzel halk oyunları ile devam etti. İsteyen herkesin katılabildiği gece Başkan Mustafa Çöl’ün dereceye giren yarışmacılarımıza takdim ettiği hediyeler ile sona erdi.

Turizm Etkinlikleri kapsamında bugün (15/04/2018 Pazar) saat 14:00’de 15 Temmuz Demokrasi Meydanımızda “Yöresel Yemek Yarışması” ve “Sandıklı Fotoğrafları ve Resim Sergisi” programı yapılacaktır. Tüm vatandaşlarımız davetlidir.

Editör: Haber Merkezi