Sandıklı’da yıllardır özlenen tablo

Yapılan yatırımlar ile çehresi baştan sona değişen Hüdai Kaplıcalarında, değişiklikler meyvelerini vermeye başladı.

Yaklaşık 8 aydır %100 kapasite ile çalışan Sandıklı Hüdai Kaplıcalarında şifa bulmak için gelen misafirlerimiz Başkan Mustafa Çöl'ün talimatları doğrultusunda ilçe turu yaptırılıyor.

Bir yandan Sandıklı İlçemizin tanıtımı yapılırken, bir yandan da misafirlerimiz ilçe esnafımızdan alışverişlerini yaparak ekonomiye katkı sağlıyorlar. Yapılan tur gezileri sırasında Başkan Mustafa Çöl ile de görüşen gruplar duydukları memnuniyeti ilk ağızdan ileterek Hüdai Kaplıcalarında yapılan hizmetler için kendilerine teşekkürlerini bildiriyorlar.

Konu ile ilgili olarak konuşan Başkan Mustafa Çöl; "Sandıklı Hüdai Kaplıcaları artık bir marka değeri olmuştur. Gerek yurt içi gerekse yurtdışından kaplıcalarımıza gelen vatandaşlarımız sosyal medya hesaplarından yaptıkları olumlu geri dönüşler bizlere gidilen yolun ne kadar doğru olduğunun ispatıdır. Şehr-i Şifa ilçemiz Sandıklı'yı tercih ederek memleketlerine sağlık ve sıhhatli olarak gönderdiğimiz bütün hemşerilerimize göstermiş oldukları yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederim." ifadelerine yer verdi.

Sandıklı Hüdai Kaplıcaları için detaylı bilgiye http://hudai.sandikli.bel.tr adresinden ve 0 272 535 73 27 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi