Sandıklı’da yardım kolileri ihtiyaç sahipleriyle buluşuyor

İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yüzlerini güldürmek, dertlerine deva olabilmek, bereketi, paylaşmayı, yardımlaşmayı kısacası mübarek Ramazan ayının manevi atmosferini hemşerilerimiz ile birlikte yaşamak için, beş yıldır yapılan erzak paketi dağıtımı bu yılda gecenin ilerleyen saatlerinde ve büyük bir gizlilik içerisinde gerçekleştiriliyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüze bağlı ekipler tarafından 13 Mahalle muhtarımızdan aldığımız listeler doğrultusunda yardıma muhtaç vatandaşlarımızın evlerine kadar giderek erzak paketlerini kendilerine teslim ediyoruz.

Erzak paketlerimizde vatandaşlarımızın en temel gıda ihtiyaçları karşılanmış olup, Ramazan ayı içerisinde bütün ihtiyaç sahibi hemşerilerimize ulaşacaktır.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Başkan Mustafa Çöl; “Ramazan ayı yardımlaşma ayıdır. Ramazan ayı birliktelik ayıdır. Ramazan ayı hayır ve hasenatın en üst seviyede yapıldığı aydır. Bizlerde bu çorbada bir tuzumuz olması için geçen 5 sene olduğu gibi bu yılda; Ramazan ayı mahalle iftarlarıyla, Ramazan iftar çadırımızla, Ramazan ayı yardım kolileriyle vatandaşlarımızla buluşma gayretindeyiz. Organizasyonlarımıza gelemeyen vatandaşlarımıza biz giderek onlarında bu yardımlardan faydalanması amacındayız.

Ben bu vesileyle Ramazan ayının bereketini hep birlikte yaşamamıza destek veren muhtarlarımıza, vatandaşlarımıza, personellerimize teşekkür ediyor, daha nice Ramazan aylarında hep birlikte buluşmayı yüce mevladan niyaz ediyorum.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi