Sandıklı'da tur bereketi yaşanıyor

Sandıklı Hüdai Kaplıcaları'na gelen misafirlerimiz'e Başkan Mustafa Çöl'ün talimatları doğrultusunda ilçe gezisi düzenlenerek tanıtım faaliyetlerine ara verilmeden devam ediliyor. Bunun en son örneğini Hüdai Kaplıcalarında bulunan Gürse Termal Otel misafirlerimiz bir şehir turu yaparak, Başkan Mustafa Çöl'e teşekkür ziyaretinde bulunarak gerçekleştirdiler.

Turizm, kültür, termal, gezi gibi farklı kollarda ilçemizin adını daha fazla duyurmak için hayata geçirilen proje kapsamında Hüdai Kaplıcamıza gelen misafirlerimizi, Sandıklı Belediyesi olarak gün boyunca tarihi yerleri gezdirerek, esnaflarımızdan alış veriş yapılması sağlanıyor. Bu sayede hem ilçemizin tanıtımı yapılıyor hem de esnaflarımıza bir gelir kapısı daha açılmış oluyor.

Hüdai Kaplıcalarımıza gelerek ilçe turu yapan misafirlerimiz Başkan Mustafa Çöl'ü sık sık ziyaret ederek bu hizmetleri için kendilerine teşekkür etmeyi ihmal etmiyorlar. Kaplıcalarımıza her sene mutlaka bir iki kere gelen misafirlerimiz daha önce böyle bir uygulama olmadığını, kaplıcaları çok iyi bilmelerine rağmen ilçe'deki tarihi yerleri görmeden memleketlerine gittiklerini, bu hizmet için Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl'e teşekkür ettiklerinin altını çizdiler.

Editör: Haber Merkezi