Sandıklı’da Spor Tesisleri Çalışması başladı

Sandıklı Şehir Stadyumumuzda yapılacak olan 27 Yatak kapasiteli "Spor Eğitim Merkezi Sosyal Tesisler" ve Antrenman Sahası için çalışmalar başladı.
Sandıklı Belediye Başkanımız Mustafa ÇÖL' ün talimatları doğrultusunda yapılan çalışmalar neticesinde içerisinde; Toplantı odaları, Kondisyon salonları, Revir, Malzeme odaları, Çamaşırhane, Mescid, Kuru gıda depoları, Sebze meyve depoları, Mutfağı, Yatak odaları, Oyun Alanları, Tv odaları ile sporcularımızın bütün ihtiyaçlarını giderebilecekleri Sosyal Tesislerimiz için ilk çalışma, İlçe Şehir Stadyumunda bulunan eski soyunma odalarının yıkılması ile başladı.
Tesislerin yanında bir adet Antrenman sahası da bulunan bu dev proje, Sandıklımızda uzun zamanlardan beri konuşulan ama bir türlü hayata geçirilemeyen bir projeydi. Belediye Başkanımız Sayın Mustafa ÇÖL 'ün gayretleri ile Projesi hazırlattırılan ve son aşamaya gelen bu büyük tesis için geri sayım başlamış durumda. Sporun ve sporcunun her zaman yanında olan Başkan Mustafa ÇÖL, yapılan bu dev proje ile sporcularımızı en iyi şekilde yetiştirerek, voleybol, futbol, basketbol gibi spor dallarında Sandıklımızdan genç yetenekler çıkartmayı amaçladıklarını söyledi.
 
Editör: Haber Merkezi