Sandıklı’da Ramazan Ayı’nın ilk iftarı dualarla gerçekleşti

Ramazan ayı boyunca her gün Sandıklı Belediyesi Düğün Salonunda verilecek olan İftar yemeğinin ilk konuğu Başkan Mustafa Çöl, belediye meclis üyeleri ve birim amirleri oldu.

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl ve belediye meclis üyeleri tarafından vatandaşlarımıza dağıtılan yemek ile başlayan Ramazan iftarlarının ilki, hep birlikte yapılan iftarın ardından okunan duası ile sona erdi.

Konu hakkında bir açıklama yapan Başkan Mustafa Çöl; “Ramazan ayı birlik, beraberlik, kardeşlik, yardımlaşma kısaca bir bütün olma ayıdır. Ramazan ayının manevi atmosferini iliklerimize kadar hissettiğimiz bu günlerde vatandaşlarımızla gönül sofralarında iftar etmenin sevincini yaşıyoruz.

Yaklaşık beş yıldır Ramazan ayında burada vatandaşlarımızla ilk iftarımızı yapmak, bir arada olabilmek, aynı duaya “Âmin” diyebilmek işte en büyük huzur bu olsa gerek. Ben Ramazan ayının ilk iftarında bizleri yalnız bırakmayan meclis üyelerime, birim amirlerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.”İfadelerine yer verdi.

Ramazan ayı içerisinde her gün vatandaşlarımıza hizmet verecek olan İftar Çadırında hemşerilerimiz gönül rahatlığı içerisinde iftarlarını açabilecekler.

Editör: Haber Merkezi