Sandıklı’da Otomobil Midibüse Çarptı 1 Ölü, 2 Yaralı

Sandıklı İlçesi'nde Hak ve Özgürlükler Partisi'nin (HAK-PAR) seçim çalışmalarında kullandığı midibüse çarpan otomobildeki 25 yaşındaki Tolga Gündoğan öldü, 2 kişi ağır yaralandı.

Sandıklı İlçesi'nde Hak ve Özgürlükler Partisi'nin (HAK-PAR) seçim çalışmalarında kullandığı midibüse çarpan otomobildeki 25 yaşındaki Tolga Gündoğan öldü, 2 kişi ağır yaralandı. Kaza saat 04.45'de Afyonkarahisar- Antalya Karayolu'nun 55'inci kilometresinde meydana geldi. Seçim çalışmaları için Ankara'dan Aydın'a giden 62 yaşındaki İrfan Korucu'nun kullandığı HAK-PAR'a ait 06 AR 6080 plakalı midibüs arıza yaptı. Aracı yolun sağına çekerek bekleyen Korucu ve parti görevlisi Mahmut Temel, kurtarıcı çağırdı. Bu sırada aynı yönden gelen 30 yaşındaki Taha Yasin Ulutepe yönetimindeki 33 DIC 20 plakalı otomobil, midibüse çarptıktan sonra orta refüje girdi. Otomobilin sağ ön koltuğunda oturan Tolga Gündoğan olay yerinde yaşamını yitirdi. Ağır yaralanan sürücü Ulutepe ve 20 yaşındaki Işıl Büşra Turhan ambulanslarla Sandıklı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İtfaiye tarafından otomobilden çıkarılan Tolga Gündoğan'ın cesedi Sandıklı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Midibüs sürücüsü Korucu, "Araç arıza yaptı sağa çektik ve çekiciye haber verdik. Bu esnada araba geldi vurdu" dedi. Midibüs sürücüsü İrfan Korucu ve parti görevlisi Mahmut Temel ifadeleri alınmak üzere jandarma karakoluna götürüldü. Hurda haline gelen otomobil ve midibüs jandarmanın incelemesinin ardından yoldan kaldırıldı.

Editör: Haber Merkezi